Sklep internetowy - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Sklep internetowy

Liczba wyświetleń: 930·Odpowiedzi: 3
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów. Utwórz nowy wątek
Wygląd listy:

12 gru 2017, 19:34 Sklep internetowy  (#1)  

Witam,
Czy ktoś wie co jest grane z tym sklepem 6 grudnia zamówiłem sobie wlot i wylot szklany zapłaciłem do tej pory nie otrzymałem żadnej wiadomości o wysyłce... Porażka...

rafi01
Ranga: Poznaje temat

87Brad87 Ruda Śląska

12 gru 2017, 19:56 Re: Sklep internetowy  (#2)  

Masz pewnie na stronie informację że zamówienie w trakcie komplementacji. Najlepiej telefon i sobie zadzwoń to się dowiesz dokładnie od tego są maile/telefony a nie forum ;)

87Brad87
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Miasto: Ruda Śląska

raszej Szczecin

12 gru 2017, 20:30 Re: Sklep internetowy  (#3)  

Ja po 2 tygodniach od złożenia zamówienia otrzymałem info, że jednego przedmiotu nie ma w sklepie a drugi został zagubiony przez kuriera.

raszej
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Szczecin

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Piotr Baszucki Nowa Ruda

12 gru 2017, 23:45 Re: Sklep internetowy  (#4)  

87Brad87 napisał(a):Masz pewnie na stronie informację że zamówienie w trakcie komplementacji. Najlepiej telefon i sobie zadzwoń to się dowiesz dokładnie od tego są maile/telefony a nie forum ;)

Zgadza się, najlepiej zadzwonić w godzinach pracy - obsługa chętnie pomoże odpowiedzieć na wszelkie zapytania. Niestety z uwagi na sporo pracy w sklepie - nie zagląda na forum.

Niestety @rafi01 nie zostawił namiarów na zamówienie, ale udało mi się odnaleźć go po adresie e-mail. Jego paczka jest na liście do spakowania na jutro. Nie został przekroczony termin zaakceptowany podczas składania zamówienia, zatem wszystko gra i w środę może spodziewać się kuriera :)

W razie pytań - proszę śmiało dzwonić lub pisać:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/kontakt.php
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.
Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Sklep Zoo Flottman w Niemczech

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1369
Zapraszam do obejrzenia. Przypominam o możliwości automatycznego tłumaczenia napisów na j.polski.
YouTube

Sklep aquascapingowy w Szwajcarii

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3113
Zapraszam do obejrzenia wnętrz sklepu dedykowanego akwarystyce roślinnej i aquascapingowi, który powstał w Szwajcarii. Materiał okraszony jest pokazem zakładania akwarium.
YouTube

ADA odwiedza kolejny sklep

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 6215
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2013/maj-2013/ada-aqua-forest.jpg Zespół Aqua Design Amano odwiedza z kamerą kolejny japoński sklep akwarystyczny. Wystarczy ...

ADA odwiedza kolejny sklep (B-BOX aquarium)

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 6423
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2013/lipiec-2013/ada-4.jpg Zapraszamy do obejrzenia kolejnego filmu Aqua Design Amano. Tym razem firma odwiedza sklep akwarystyczny B-BOX aquari...

ADA odwiedza sklep Penguin Village

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2439
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2013/pazdziernik-2013/skk1.jpg Kamera ADA dotarła do kolejnego sklepu akwarystycznego. Zapraszamy do obejrzenia kolejnego z serii filmów z wędró...

Sklep roslinyakwariowe.pl sponsorem konkursu "Podwodne inspiracje"

roslinyakwariowe.pl w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 921
Zapraszamy do zapoznania się z podsumowaniem konkursu "Podwodne Inspiracje" organizowanym przez akwarystów regionu podkarpacia. Nasz Serwis miał przyjemność objęcia patronatu nad kategorią a...

KNO3, KH2PO4, K2SO4- jaki producent/sklep w UK lub PL

bartosz34 w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2252
Witam, używam u siebie makro, które nabywałem od osoby która chwilowo zamknęła swój "domowy sklepik" i poszukuję sprawdzonego producenta lub sprzedawcy (UK lub Polska) który ma w swojej ofer...

648l - sklep roslinyakwariowe.pl w Krakowie

Krzysztof w Akwaria · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 9239
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/stories/konkurs/ada2009/443.jpg Wymiary: 180x60x60 (648l), szkło 15mm OptiWhite Oświetlenie: 4 lampy ADA SolarI (150W) Podłoże: Amazonia I, ...

sklep akwanawozy

malojk w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1302
Witam! Orientuje się może ktoś pod jakim adresem jest teraz sklep "akwanawozy" ?Ostatnio sole kupowałem pod tym linkiem : http://www.akwanawozy.sklepna5.pl/pokaz_produkt.php?idp...

Związki chemiczne - sklep - Wrocław

Trezor w Nawożenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2518
Gdzie we Wrocławiu znajdę sklep w którym da się kupić składniki chemiczne przydatne do wykonania nawozu we własnym zakresie. Wiem, że takie składniki można kupić na allegro, ale wolałbym znaleźć jaki...

Statystyki

Ten temat przegląda 718 użytkowników w tym 2 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571618
 •  Liczba wątków: 49483
 •  Użytkownicy: 36918

•  Najnowszy użytkownik: mateusz_

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 716 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.