breugnir w Nawożenie· Odpowiedzi: 30 · Wyświetlenia: 23583
Pomóżcie, bo nie kumam :x
Coś na potęgę wyciąga mi żelazo ze zbiornika. Rano przed zapaleniem światła podaję 10ml Seachem Flourish Iron co daje ok. 0,6mg/l Fe. Po 12 godzinach test pokazuje 0!!!??? ...
pjanus w Nawożenie· Odpowiedzi: 35 · Wyświetlenia: 12972
Cześć, tydzień temu pojawił się w moim akwarium problem z żelazem. Testy aktualnie wskazują na ok. 1,25 mg/l, co jest bardzo dziwną sytuacją, bo praktycznie na nawożę żelaza, a już nie w ostatnich 2 t...
Robcio12 w Nawożenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1495
Witam mam takie pytanie podaje dawki dzienne nawozu aquaforest makro i mikro
I to jest ok azotu 0.6
A dlaczego po zmierzeniu w słupie wody pokazuje 0 mierząc testem kropelkowym
Dodam że posiadam akwa...
Ciechan w Nawożenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2023
Wystartowałem nowe akwarium na podłożu Tropica. Korzenie plus lawa więc nic nie podnosi Kh. Zawsze sugerujecie, żeby na początku nawozić potasem i tu moje pytanie. Czy może zamiast nawozić potasem, le...
Hultaj w Nawożenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2625
Rozmawiając ze starymi akwarystami zasygnalizowano mi takie rozwiązanie. Jeden z produktów antyglonowych pewnej firmy ma podejrzanie niebieską barwę - wniskuję z tego że przynajmniej jeden ze skłądnik...
Berlioz w Nawożenie· Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 10622
Sytuacja wygląda tak: akwarium prawie trzyletnie gęsto obsadzone roślinami na podłożu aktywnym Prodibio, nawożone nawozami Aqua Art (Macro Red i Green na zmianę oraz K+). Woda RO mineralizowana HydroM...
Sola13pl w Nawożenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2708
Witajcie!
Zasadniczo od startu w listopadzie 2020 przeszedłem w moim baniaku 200l spora drogę (szczególnie jeśli chodzi o wiedzę i świadomość). Dużo się też zmieniło i przeszedłem z LT na HT, chociaż ...
Edgar w Nawożenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3391
Od znajomego otrzymałem taki przepis na nawóz ... jeszcze nie próbowałem
Prosze o Waszą opinie czy ta "receptura" może zadziałać ??
1 litr destylowanej wody
59 gramow K2SO4
65 gramow KNO...
Statystyki
Ten temat przegląda 2462 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571603
• Liczba wątków: 49479
• Użytkownicy: 36913
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2462 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej