Akwarystyka - ciekawe miejsca
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Powiązane tematy
wneka.jpg
Mam problem z zagospodarowaniem miejsca na akwarium w nowej lokalizacji :-/
Wnęka za kanapą widoczna na zdjęciu o szerokości 22cm.
Myślałem o tym, żeby wcisnąć tam MiniM i zrobić szafkę o...
Sam stanalem przed decyzja zakupienia butli CO2 (poza wakacjami rzadko bywam w domu a przygotowanie 10l mieszaniny rekacyjnej jak by nie bylo zajmuje troche cennego czasu).
Pomyslalem przy okazji o ...
Witam. Nie dawno pytałam się was o kwestie krewetek. Miałam zamiar założyć sobie krewetkarium. Jednak zrezygniwałam, ale pomyślałam że nie próbowałam jeszcze jednej dziedziny, akwarystyki morskiej. Po...
Dzień dobry ,jestem laikiem lub początkującym amatorem , nie mam zielonego pojęcia o co chodzi w akwarystyce .Chciałbym zacząć z swoim pierwszym akwarium za ok miesiąc ,lecz nie wiem co kupić jakie ro...
Witam
Posiadam akwarium 200l od grudnia i od poczatku borykam sie z wieloma nieprzyjemnosciami.obsada to 30neonow,
10amano,
4 mieczyki,
4 molinezje,
6 glupikow
3 brzanki rekinie
3 kiruski spizowe
Na...
Witajcie, niniejsze forum studiuję od ponad miesiąca, mimo wszystko, jest to mój pierwszy post, a zarazem okazja na przywitanie się.
Na wstępie po krótce przedstawie mój poziom zaawansowania w dziedzi...
Mam zestaw Aquaela Leddy Set 75 i w pokrywie jest miejsce tylko na dwie świetlówki (Leddy Tube). Chciałbym dołożyć trzecią między nimi i tak sobie wykombinowałem, że mogę ją zamontować przy pomocy gię...
Witam
Piszę tego posta ponieważ chciałbym, żebyście mnie wsparli swoją cenną wiedzą i doświadczeniem.
Równo miesiąc temu wystartowałem z moim nowym hobby. Jest to akwarium 54L
Do startu użyłem podłoża...
Hej :)
Na wstępnie chciałbym Was wszystkich serdecznie przywitać. Jestem już tutaj od jakiegoś czasu, ale to mój pierwszy post.
Jakiś czas temu w mojej głowie urodził się pomysł aby postawić dekorac...
|