Wysyłka ryb - gdzie zamawiać? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Wysyłka ryb - gdzie zamawiać?

Liczba wyświetleń: 724·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

02 paź 2017, 19:13 Wysyłka ryb - gdzie zamawiać?  (#1)  

Znacie jakiś sklep internetowy ,który wysyła ryby ? Szukam brzanki tittleya a w mojej okolicy niestety brak. Trzeba czekać 3 tygodnie..

jorguś
Ranga: Początkujący

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
conceptmartin Kraków
Polecam sklep fajnarybka.pl z Krakowa tam ma większość rybek nawet te bardzo mało znane.
zapalony amator akwarystyki

conceptmartin
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Kraków

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Film Temperatura dla ryb i roślin w akwarium.

Jacek Pawłowski w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1529
Hej Ciekawe rozważanie na temat temperatury w akwarium .
uploadfromtaptalk1418059585185.jpg

Choroby ryb - identyfikacja i leczenie

Identyfikacja w Zwierzęta · Odpowiedzi: 530 · Wyświetlenia: 430709
W tym wątku wklejamy zdjęcia przedstawiające choroby ryb np: nicienie, posocznica, otłuszczenie, ospa - pomagamy w identyfikacji i leczeniu.
YouTube

Film - 10 gatunków ryb stadnych

Jacek Pawłowski w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1559
Hej Film o 10 gatunkach ryb stadnych ( pływających w ławicy w zbiorniku) wg Liquid nature. Film po niemiecku. &t=?si=0Ve8tzflwxICillB
rurki_przelewowe.PNG

Gdzie kupię rurki przelewowe do Aquael Unimax ?

Badman w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1704
Szukam rurek przelewowych jak na dołączonym zdjęciu ? Kilka dni temu kupiłem Aquael Ultramax 1500 lecz dla mnie te standardowe rurki to porażka, chcę zastosować sprawdzone z Unimax'a lecz jeśli znajdę...
20250331_173830.jpg

Krewetki Amano a atakowanie żywych ryb

Hagar w Zwierzęta · Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 13086
Witam serdecznie, piszę informacyjnie i równocześnie pytam. Czy ktoś spotkał się z agresją wśród Amano do ryb? Dzisiaj właśnie odłowiłem 5 dorosłych Amano (trzy samice coś koło 4 cm i dwa samce 2,5-3 ...
gupik.jpg

Galerie ryb - kompilacje

roslinyakwariowe.pl w Baza zwierząt · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 45861
Zapraszamy do obejrzenia filmu prezentującego 10 najładniejszych odmian gupików. Wbrew pozorom te popularne ryby są wdzięcznym materiałem do hodowli a regularnie organizowane są konkursy na najładniej...
YouTube

Reakcja ryb na czosnek

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3130

Wysyłka roślin

Lejla w Rośliny · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3165
Chciałbym zacząć sprzedawać rośliny z przycinki tylko pytanie czy zapakowanie ich w woreczki strunowe i odrobiną wody po prostu żeby było wilgotno wystarczy? Czy trzeba np heatpack?

Gdzie najlepiej zamontować pompę z Multikani 800 ?

Badman w Filtracja · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2420
Najpierw dane o moim zbiorniku: Aquael Optiset 200, filtracja Unimax 250, przed Unimaxem filtr narurowy 10" wypełniony watą. Chcę się pozbyć narurowca, a w zamian dodatkowo dołożyć Multikani 800 ...

Padanie ryb a pokarm liofilizowany

szkot w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2137
Dzień dobry Wczoraj kupiłem artemie liofilizowaną Sery. Pokarm podałem rybom w dwóch akwariach. Kostki artemii rozdrobniłem w palcach (czystych). Były jednak widoczne większe kawałki, które ryby zjad...

Statystyki

Ten temat przegląda 424 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571610
 •  Liczba wątków: 49481
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: michal_ramola

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 424 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.