|
|
Płeć Akary Electronic Blue
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Witam czy mógł by ktos mi powiedzieć jak odróżnić płeć Akary Electronic Blue na co zwrócić uwagę Zdj jednej z moich rybek
-
BlitzTroll
●
- Ranga: Początkujący
BlitzTroll napisał(a):Witam czy mógł by ktos mi powiedzieć jak odróżnić płeć Akary Electronic Blue na co zwrócić uwagę IMG_20170713_112514.jpg
Nawet ryby są teraz naszpikowane elektroniką 
-

astar
●
- Ranga: Z dużym doświadczeniem
Ten ze zdjęcia to na 99% samiec. Ogólnie samce mają lepiej wybarwione krawędzie płetw i dłuższe "szpice" na ich końcach i z zasady jeżeli masz ryby kupione w tym samym okresie to da się zauważyć różnicę w wielkości : samiec jest ponad dwa razy większy niż samica. Ryby o takim wybarwieniu i wielkości jak na Twoim foto już powinny dobierać się w pary - chyba że masz tylko 2 sztuki 
-

7keys
●
- Ranga: Poznaje temat
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
astar napisał(a):BlitzTroll napisał(a):Witam czy mógł by ktos mi powiedzieć jak odróżnić płeć Akary Electronic Blue na co zwrócić uwagę IMG_20170713_112514.jpg
Cyber ryby, obserwują każdy Twój krok, wbudowane kamery, mikrofony i wifi.
-

Rfck
●
Rfck napisał(a):astar napisał(a):BlitzTroll napisał(a):Witam czy mógł by ktos mi powiedzieć jak odróżnić płeć Akary Electronic Blue na co zwrócić uwagę IMG_20170713_112514.jpg
Cyber ryby, obserwują każdy Twój krok, wbudowane kamery, mikrofony i wifi.
Permanentna inwigilacja 
-

astar
●
Powiązane tematy
witam któryś raz rzędu moje skalary składaj ikrę pytanko to para czy dwie samiczki czy coś z tego będzie ?
Witam, posiadam krewetki blue velvet. Krewetki robią się czerwone i zdychają. Co może być przyczyna?
Witam, jestem nowy na tym forum. W krótkim czasie zdechło mi parę krewetek blue velvet. Akwarium nowo zakładane woda stała z 3 tygodnie puste. Wpuściłem krewety pożyły normalnie z 10 dni. Po tym czasi...
Witam. Mam takie pytanko ile sztuk krewetek kupić do akwarium 25l odmiana Blue Velvet? Dodatkowo proszę podanie stosunku samców do samic.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Witam.Jest ktoś w stanie rozpoznać płeć skalarów z poniższych zdjęć? Z góry dzięki.
Pozdrawiam
Proszę o pomoc w identyfikacji płci, nie wiem czy to parka czy nie, trochę się różnią od siebie, ale nie jestem pewny. Dla mnie wyglądają na 2 samice. Rybka nr 1 jest trochę ogólnie większ, czasami, s...
Witam,
Proszę o pomoc co to może być za choroba i jak ją wyleczyć, zaczęło się od żółtej kropki w w dość krótkim czasie (jednej doby) urosło do rozmiarów jak na zdjęciu. dziś zauważyłem podobne objawy...
Witam
Bardzo proszę o identyfikację płci rybek. Te dwie na zdjęciu poniżej zawsze razem pływają i gonią mniejszą na pojedynczym zdjęciu. Dziękuję
Moi drodzy, czy potraficie rozpoznać, płeć Bojownika? Kupiłem jako młodego samca, ale mam wątpliwości:
Cześć,
Było milion razy ale w ramach ćwiczeń, chciałbym się upewnić
zdjęcie nr 1 - ONA
zdjęcie nr 2 - ON
|
|