Wabikusa - Paweł Iglewski - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Wabikusa - Paweł Iglewski

Liczba wyświetleń: 11346·Odpowiedzi: 3
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Pawel NAA Spała

24 cze 2017, 14:38 Wabikusa - Paweł Iglewski  (#1)  

Kula którą uprawiam co roku na zewnątrz, oświetlenie=światło słoneczne.
Podłoże ADA Amazonia, do wody dodaje nawozy ADA.

Pawel NAA
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Spała

Utul Marklowice

25 cze 2017, 15:42 Re: Wabikusa - Paweł Iglewski  (#2)  

Fajnie to wygląda. Gratki :D
Jakich roślin użyłeś?
Pozdrawiam
Artur

Utul
Ranga: Znający temat

Miasto: Marklowice

Pawel NAA Spała

26 cze 2017, 22:40 Re: Wabikusa - Paweł Iglewski  (#3)  

Utul napisał(a):Fajnie to wygląda. Gratki :D
Jakich roślin użyłeś?

Z tego co pamietam to byly rosliny z takiego zamowienia:
___
Pozdrawiam Paweł
www.PawelTestuje.pl

Pawel NAA
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Spała

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Utul Marklowice

27 cze 2017, 00:02 Re: Wabikusa - Paweł Iglewski  (#4)  

Aromatica i Parvula wyczaiłem, ale reszty nie udało mi się :wink:
Dzięki za info.
Pozdo
Pozdrawiam
Artur

Utul
Ranga: Znający temat

Miasto: Marklowice

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

Mini M Wabikusa

87Brad87 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 4513
Witam. Kolejny projekt, który tym razem powstał w 36x22x26 Mini M tym razem wabikusa. Za wilgotność odpowiada fogger i 2 razy dziennie zraszam. Akwarium jest przykryte szybą nakrywkową. Czas świece...
YouTube

Eksperyment-60l- Paweł Porębski

kakarot w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 46 · Wyświetlenia: 15720
Ostatnio zapanowała moda na ''las w szkle'', nie powiem tez trochę na to zachorowałem a mając pęknięte akwarium. No przecież nie wyrzucę :) Naczynie- akwarium 60x30x36 Oświetlenie- stara lampa Rośli...
2.jpg

Green Bal (wabikusa)

buszmen20 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 7944
Witajcie, bardzo dawno nic nie napisałem.... Od samego początku swojej przygody z Nature Aquarium fascynowała mnie postać Amano. Takashi był prekursorem wielu innowacji w akwarystyce. Jedną z nich są ...
IMG_20160721_222849.jpg

ATP- Wabikusa &Kokedama- Piotr Marciniak

pet22 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 5674
Wabikusa i Kokedama zabawa małymi formami jest niesamowita efekty pracy i zabawy z roślinami :)
IMG_7696.JPG

"Dom Enta" kostka 46 L Paweł Kubiak

Paweł Kubiak w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 14388
Nazywam się Paweł Kubiak i chciałbym przedstawić swoje pierwsze akwarium (jestem początkujący z wiedzą książkową i tą z forum RA :) ) Zdjęcia to też amatorszczyzna ale zamierzam się poprawić :) Zb...
1.jpg

112l Paweł Rygol - Dead Nature

Dzejson90 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 86 · Wyświetlenia: 27194
Witam, dzisiaj rankiem postanowiłem zrobić restart mojego zbiornika bo już mi szkoda było patrzeć na niego. Zainspirowany tematem kolegi Mariusza http://forum.roslinyakwariowe.pl/viewtopi...
obraz 034.jpg

37.5l-Paweł Porębski

kakarot w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 4274
Witajcie,zbiorniczek który za chwilę zobaczycie był już zalany,ale to nie było to co chciałem. Teraz wygląda o niebo lepiej.Trochę danych technicznych Szkło-60x25x25 OW od kolegi LAIN-a Swiatło-...
Zdjęcie1123.jpg

21L-Echinodorusowo-Paweł Poębski

kakarot w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1475
Zbiornik -Mini M Oświetlenie -DIV 11w Podłoże -stara Amazonia plus podsypki Nawożenie -Linia Rataj plus Carbo Easy Life Filtracja -Kubełek Eheima plus jakaś kaskada Rośliny -Echinodorus Beauty Re...

Kokedama/Wabikusa

MarioMarina w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4325
Witam, chciałem przedstawić taki minimalistyczny projekcik, łączący "style" kokedama i wabikusa. Kulka z mchu weeping wzbogacona jest miniaturowym asparagusem. Wilgotność dla mchu zapewnia s...

Kawałek polskiego lasu - Paweł Iglewski

Pawel NAA w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 12295
Postanowiłem podjąć próbę utrzymania tego skrawka poszycia leśnego w warunkach domowych. Lampka Chihiros, zraszanie 2-3 razy dziennie wodą deszczową.

Statystyki

Ten temat przegląda 378 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570958
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36926

•  Najnowszy użytkownik: dariusz_Ślaziński

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 378 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.