Pokaz akwarystyczny w ramach dni Włocławka
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
@Dawid Szczepański napisał(a):W tym roku nasza firma postanowiła przyłączyć się do świętowania Dni Włocławka. 24 i 25 czerwca spotkamy się z Wami w ramach Jarmarku Włocławskiego. Wzdłuż ul. 3 Maja staną drewniane domki, wśród których pojawi się nasza oferta. Przypomnijmy, że na co dzień nasza firma znajduje się niedaleko – na ul. Piekarskiej, gdzie nie tylko można zrobić zakupy w sklepie akwarystycznym, ale i cieszyć oko nietuzinkowymi aranżacjami. Warto dodać, że dla odwiedzających jarmark, przygotowaliśmy niezwykłą niespodziankę. Zaprosimy Was na pokaz akwarystyczny! Dla nas także będzie to nowe i ciekawe doświadczenie. Do tej pory opowiadaliśmy o akwarystyce w kameralnym gronie, podczas warsztatów w naszym studio. Po raz pierwszy zaprezentujemy tajniki aquascapingu i podzielimy się naszą pasją przed otwartą publicznością –to dla Państwa okazja, by na żywo zobaczyć jak powstają podwodne krajobrazy. A poza tym dowiecie się czym jest japońska sztuka „ryuboku” i „iwagumi” oraz czym różni się akwarystyka krajobrazowa od tradycyjnej. Przyjdź, zobacz - może i ty dołączysz do sympatyków aquascapingu. Zapraszamy  DS Team Aquascaping Żródło: http://www.facebook.com/events/127122051201535/
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych
-

Piotr Baszucki
●
- Ranga: roslinyakwariowe.pl
- Miasto: Nowa Ruda
- Wspieram stronę kontem Premium
-
Akwaria
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych
-

Piotr Baszucki
●
- Ranga: roslinyakwariowe.pl
- Miasto: Nowa Ruda
- Wspieram stronę kontem Premium
-
Akwaria
Powiązane tematy
Witajcie ponownie.
Dziś mija 5 dzień od zalania zbiornika
IMG20251112171151.jpg
I tak, wiem - akwarium uczy cierpliwości. Ale nie wytrzymałem😝, i po niecałym tygodniu od zalania zrobiłem testy wo...
Zapraszam do obejrzenia.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Witam, mam pytanie, może ktoś coś podpowie. Sprawa wygląda tak, że jakimś sposobem ułamał mi się taki dzyndzel, który trzymał zawór zwrotny out. Dzwonię do serwisu Aquael co z tym zrobić (czy zakleić ...
Witam, w czasie kiedy mało się u mnie działo udokumentowałem swoje pierwsze doświadczenie z jajorodnymi rybkami, trafiło na brzanke wysmukłą jako że dopadły je amory. Jakby komuś przeleciały za szybko...
Zapraszam do obejrzenia,
malujcie swoje podwodne pejzaże przy użyciu skał i korzeni :)
Zapraszam do obejrzenia filmu Tyrrila.
Mój komputer akwariowy "Skalar" powoli dogorywa, szukam jakiegoś zamiennika, może polecicie coś sensownego?
Interesuje mnie coś co by miało następujące funkcje:
- pomiar temperatury, najlep...
Zainstalowałem aplikację Tropici do prowadzenia akwarium przez pierwsze 90 dni i zauważyłem ciekawą rzecz.
Wcześniej zalecali start z nawożeniem dopiero od 21 dnia. W nowej wersji-już od dnia 3 (jeśl...
Witam!
Mam zamiar zacząć rozmnażać rybki. Mniej więcej wiem już coś na ten temat, tylko mam problem, bo nie mam żadnego mchu, ale na wielu forach czytałem, że zamiar własnie mchu robi się tzw mop akw...
|