Pokaz akwarystyczny w ramach dni Włocławka - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Pokaz akwarystyczny w ramach dni Włocławka

Liczba wyświetleń: 507·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Piotr Baszucki Nowa Ruda

@Dawid Szczepański napisał(a):W tym roku nasza firma postanowiła przyłączyć się do świętowania Dni Włocławka. 24 i 25 czerwca spotkamy się z Wami w ramach Jarmarku Włocławskiego. Wzdłuż ul. 3 Maja staną drewniane domki, wśród których pojawi się nasza oferta.

Przypomnijmy, że na co dzień nasza firma znajduje się niedaleko – na ul. Piekarskiej, gdzie nie tylko można zrobić zakupy w sklepie akwarystycznym, ale i cieszyć oko nietuzinkowymi aranżacjami.

Warto dodać, że dla odwiedzających jarmark, przygotowaliśmy niezwykłą niespodziankę. Zaprosimy Was na pokaz akwarystyczny! Dla nas także będzie to nowe i ciekawe doświadczenie. Do tej pory opowiadaliśmy o akwarystyce w kameralnym gronie, podczas warsztatów w naszym studio.

Po raz pierwszy zaprezentujemy tajniki aquascapingu i podzielimy się naszą pasją przed otwartą publicznością –to dla Państwa okazja, by na żywo zobaczyć jak powstają podwodne krajobrazy. A poza tym dowiecie się czym jest japońska sztuka „ryuboku” i „iwagumi” oraz czym różni się akwarystyka krajobrazowa od tradycyjnej.

Przyjdź, zobacz - może i ty dołączysz do sympatyków aquascapingu.

Zapraszamy :)
DS Team Aquascaping‎

Żródło: http://www.facebook.com/events/127122051201535/
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Piotr Baszucki Nowa Ruda
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

IMG20251112171151.jpg

Akwarium 5 dni po zalaniu – czy dozować azot?

bpjl w Nawożenie · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 7615
Witajcie ponownie. Dziś mija 5 dzień od zalania zbiornika IMG20251112171151.jpg I tak, wiem - akwarium uczy cierpliwości. Ale nie wytrzymałem😝, i po niecałym tygodniu od zalania zrobiłem testy wo...
YouTube

Marcin Zając - pokaz zakładania akwarium

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1277
Zapraszam do obejrzenia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
zawor.jpg

Ultramax 1500, serwis nie odbiera tel. od ładnych kilku dni.

Iwagumiak w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1901
Witam, mam pytanie, może ktoś coś podpowie. Sprawa wygląda tak, że jakimś sposobem ułamał mi się taki dzyndzel, który trzymał zawór zwrotny out. Dzwonię do serwisu Aquael co z tym zrobić (czy zakleić ...
YouTube

Brzanka wysmukła - 50 dni z życia narybku

bartosz34 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4849
Witam, w czasie kiedy mało się u mnie działo udokumentowałem swoje pierwsze doświadczenie z jajorodnymi rybkami, trafiło na brzanke wysmukłą jako że dopadły je amory. Jakby komuś przeleciały za szybko...
YouTube

Pokaz zakładania akwarium 60cm

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1296
Zapraszam do obejrzenia, malujcie swoje podwodne pejzaże przy użyciu skał i korzeni :)
YouTube

Pokaz zakładania akwarium Black Water

Piotr Baszucki w Szkło i meble · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1027
Zapraszam do obejrzenia filmu Tyrrila.
YouTube

Pokaz zakładania akwarium - Michał Adamek

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1627
Zapraszam do obejrzenia.

Komputer akwarystyczny

Totik w Technika CO2 · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 6862
Mój komputer akwariowy "Skalar" powoli dogorywa, szukam jakiegoś zamiennika, może polecicie coś sensownego? Interesuje mnie coś co by miało następujące funkcje: - pomiar temperatury, najlep...

Aplikacja Tropica 90 dni i nawożenie

marcinox w Nawożenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2475
Zainstalowałem aplikację Tropici do prowadzenia akwarium przez pierwsze 90 dni i zauważyłem ciekawą rzecz. Wcześniej zalecali start z nawożeniem dopiero od 21 dnia. W nowej wersji-już od dnia 3 (jeśl...

Mop akwarystyczny

Anonim 45734 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 11314
Witam! Mam zamiar zacząć rozmnażać rybki. Mniej więcej wiem już coś na ten temat, tylko mam problem, bo nie mam żadnego mchu, ale na wielu forach czytałem, że zamiar własnie mchu robi się tzw mop akw...

Statystyki

Ten temat przegląda 381 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570984
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36930

•  Najnowszy użytkownik: rafał_witecki

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 381 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.