Sklep z bojownikami - fotorelacja - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Sklep z bojownikami - fotorelacja

Liczba wyświetleń: 454·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Piotr Baszucki Nowa Ruda
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Sklep Zoo Flottman w Niemczech

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1369
Zapraszam do obejrzenia. Przypominam o możliwości automatycznego tłumaczenia napisów na j.polski.
YouTube

Sklep aquascapingowy w Szwajcarii

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3113
Zapraszam do obejrzenia wnętrz sklepu dedykowanego akwarystyce roślinnej i aquascapingowi, który powstał w Szwajcarii. Materiał okraszony jest pokazem zakładania akwarium.
1_P1020738_res_gZBw.jpg

25l - Underwater World - fotorelacja zmian 4 str.

THEND w Akwaria · Odpowiedzi: 118 · Wyświetlenia: 42483
Witam, chciałem przedstawić swoje pierwsze akwarium roślinne, które wystartowało 01.08.2009 i przechodziło wiele przemian. A z uwagi na fakt, że lubię zmiany, myślę że na tym nie koniec. Akwarium: ...
001.jpg

DIY - Lampa LED 57W z regulacją i soczewkami - fotorelacja

pietach w Oświetlenie · Odpowiedzi: 85 · Wyświetlenia: 23952
Witam ponownie. Po przećwiczeniu mniejszych lampek na warsztat trafił POTWÓR. Jak do tej pory jest to najmocniejsza lampa jaką mam przyjemność budować. Tym razem nie będzie to SLIM. Dla zbiornika 80x3...
20160427_200625.jpg

Nowe akwarium 240 litrów zakładanie fotorelacja

mys_za w Szkło i meble · Odpowiedzi: 162 · Wyświetlenia: 39422
Witam, Chciałbym przedstawić plany na moje nowe akwarium. A więc będzie to 240 litrów czyli 120*40*50, chciałbym je zrobić z stylu naturalnym, jakieś skałki i obrośnięty korzeń imitujący drzewo :) co...

KNO3, KH2PO4, K2SO4- jaki producent/sklep w UK lub PL

bartosz34 w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2252
Witam, używam u siebie makro, które nabywałem od osoby która chwilowo zamknęła swój "domowy sklepik" i poszukuję sprawdzonego producenta lub sprzedawcy (UK lub Polska) który ma w swojej ofer...

Belka led 156W DIY Przemon fotorelacja

Przemon w Oświetlenie · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4545
Cześć w końcu udało mi się ukończyć beleczki do mojego baniaka 300l. Troszkę mi to zajęło , brak czasu dłubanie tylko w niedziele i święta ,ale muszę przyznać że warto było. Jestem mile zaskoczony jak...

Lampa 18W 30cm Gr. 12mm, Ściemniacz Pilot FOTOrelacja

bendek1x w Oświetlenie · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 4068
Witajcie , wymyśliłem sobie kostkę i to na nią właśnie robię Lampę, oto parę informacji i fotorelacja. Regulacja mocy z pilota. Rzeczy które posiadam: Profil alu dł.30cm szer. 10cm Zasilacz 24V 2A ...

Tło zewnetrzne ze styropianu 120x40 Fotorelacja

bendek1x w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 13665
Witam, Przedstawiam tło własnej roboty do akwarium o wym. 120x40 gr. około 6cm( zależy jak grube cięte paski) zrobione ze styropianu o gr 2cm (można i z grubszego ale wtedy paski poziome bd grubsze). ...

Zakładam 54l fotorelacja

smoqpl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 5654
Witam wszystkich na forum! Od paru tygodni organizowałem sprzęt, żeby założyć wymarzony mały baniaczek roślinny. Zakupiłem szkło opti 60x30x30 , filtr eheim aquacompact, butle co2, belkę led 24W vivag...

Statystyki

Ten temat przegląda 931 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 570935
 •  Liczba wątków: 48799
 •  Użytkownicy: 36921

•  Najnowszy użytkownik: jarek_miksiewicz

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 931 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.