Lampa UV Jebao 11W - instrukcja montażu - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Lampa UV Jebao 11W - instrukcja montażu

Liczba wyświetleń: 1689·Odpowiedzi: 2
Dobór filtra do wymiarów akwarium, opinie o sprzęcie i sposoby na wydajne wkłady.
Wygląd listy:
Robert Banach Chorzów
Cześć. Mam lampę uv Jebao 11W zainstalowałem przed wylotem wody z filtra ale z braku możliwości zainstalowałem go pionowo no i czytam jeszcze raz instrukcję a tam jak byk pisze "Zainstalować poziomo" pytanie jak tam u was pionowo czy poziomo i czy robi to jakąś różnicę? Zainstalowana jest na odpływie filtra eheima 2275.

Pozdrawiam
Robert

Robert Banach
Ranga: Początkujący

Miasto: Chorzów

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
U mnie jest pionowo od początku i nic sie nie dzieje.

dhanyy
Ranga: Stały bywalec

Robert Banach Chorzów
Dzięki, jestem trochę panikarz ale już raz straciłem gwarancję na sprzęt wiec wolałem zapytać się jak jest u innych.

Robert Banach
Ranga: Początkujący

Miasto: Chorzów

Powrót do Filtracja

Powiązane tematy

YouTube

Lampa UV zielona woda.

gierek w Filtracja · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 5741
Witam. Jako, że mam straszny zakwit wody, widoczność praktycznie zerowa i nie mogę sobie z nim poradzić zakupiłem lampę UV. Na 300L szkło kupiłem 11W. Świece już 12 godzin nic się nie zmienia woda zi...

Aquael Hypermax Link - Jaka Lampa UV-C?

Baczek28 w Filtracja · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2498
Witam, Mam akwarium 450 litrów i nie wiem jaką lampę UV-C założyć? Mam filter zew. Aquael Hypermax Link który ma węże 19mm. Filter ma dwa wyloty co oznacza że musiałbym zamontować 2 lampy UV-C? Rober...

Aquael ultramax 2000 + lampa UV

kajper w Filtracja · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3208
Witam Czy podłączenie do ultramaxa 2000 lampy uv oase na węża 16/22 przy akwarium 240l bardzo ograniczy przepływ przez filtr. Pozdrawiam

SunSun / Grech CBG-800 filtr kaskadowy z lampą UV

slawekmokwa1 w Filtracja · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3173
Witam Czy lampa UV-C w tym filtrze będzie działać To chińczyk czy czasami nie pic na wodę

Lampa UV do akwarium - gdzie podłączyć?

Rafal 12 w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2548
Czesc mam pytanie o lampe UV . Mam prefiltr LW 603 podlaczony do eheima 2275 . moje pytanie brzmi gdzie podlaczyc lampe UV przed czy w srodku czy za filtrami?? i ile godzin swiecic ?

Lampa uv

arek03 w Filtracja · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3201
Witam zastanawiam się nad zakupem lampy UV do akwarium 140l jaki model polecacie. Pojawiły się glony nitkowate myślę że lampa pomoże mi je zbić.

Lampa UV

slawekmokwa1 w Filtracja · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 3052
Witam Czy używa ktoś bądź używał lampę UV zanurzeniową w akwarium . Skierowana na wylot wody z filtra ( kaskada ) czy to coś da? -19858222641714244269.jpeg 2019-08-19%2000.56.37.jpeg

lampa uv do fluval fx6

Aniuta w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1721
Witam, jak w temacie, czy jest jakaś lampa uv, którą można podłączyć do nietypowych rur w fx6 ? Lub czy jest jakaś która działa bez podłączania do filtra? Szukałam w necie, ale niestety na nic nie tra...

Sera 400 SERA BIOACTIVE 400 filtr z lampą UV

qqrq w Filtracja · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1497
Szukam opinii na temat powyższego filtra, nigdzie nie mogę znaleźć jakiej średnicy węży ma? Czy 16/22 ? I generalnie jakby ktoś miał i używał niech się proszę wypowie? Interesuje mnie ten model bo ma ...

Lampa UV czy warto ?

Badman w Filtracja · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 5376
Zastanawiam się nad zakupem lampy UV, waham się miedzy Aquael'owymi: 1. UV AS-5W https://sklep.roslinyakwariowe.pl/lampy-uv/sterylizator-uv-as-5w-p-11662.html 2. UV AS-9W https://sklep.roslinyakwario...

Statystyki

Ten temat przegląda 202 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571616
 •  Liczba wątków: 49482
 •  Użytkownicy: 36916

•  Najnowszy użytkownik: kamil podgorny

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 202 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.