|
|
Aquasubstrate Aqua-Art a woda utleniona do akwarium
Podłoża aktywne, żwiry, piaski, substraty i podsypki pod korzenie.
Witam posiadam podłoże aqua artu czy moge do podłoża używać wodę utlenioną prosze o szybką odpowiedź.
-
PRZEMYSLAW MICHALAK
●
- Ranga: Początkujący
Mi jak podałem na Amazonia to zaczęła się rozpuszczac więc raczej odpada.
-

dariuszmachander
●
- Ranga: Znający temat
dariuszmachander napisał(a):Mi jak podałem na Amazonia to zaczęła się rozpuszczac więc raczej odpada.
Czym najlepiej usunąć brud pomiędzy szybą a podłożem aktywnym
-
PRZEMYSLAW MICHALAK
●
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Kartą magnetyczną/plastikową itp
-

Matrial
●
- Ranga: Aktywny użytkownik
- Miasto: Poznań
Ja miałem Aqua Substrate II i po użyciu wody utlenionej granulki się rozpadały.
-
maniak344
●
- Ranga: Stały bywalec
- Miasto: Gorlice
Tropica również idzie w pył.
-

Rfck
●
- Ranga: Z dużym doświadczeniem
Rfck napisał(a):Tropica również idzie w pył.
Bardzo dziekuje
-
PRZEMYSLAW MICHALAK
●
Powiązane tematy
Hej
Film po niemiecku.
Stefan wyjaśnia jak długo wytrzyma podłoże aktywne w akwarium, oraz czym jest podłoże aktywne i jakie ma właściwości. &t=?si=gwXjdWEc5W9LvtRy
Hej
Pięć błędów jakie najczęściej popełniasz przy doborze podłoża do akwarium. Film niestety po niemiecku 😑 ?si=k91iDplkH2m0I2RL
podloze-chihiros-aqua-soil.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podł...
Witajcie drodzy forumowicze,
Potrzebuje porady, kupiłem akwarium z zawartością które przebudowuje, chciałbym uzyskać jasne podłoże, czytałem ze biały piasek chociaż bardzo mi się podoba średnio się na...
podloze-aqua-substrate.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podłoże ...
podloze-aqua-substrate-pro.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podł...
Dzień dobry
Wiem, ze ten temat był już poruszany. Czytałem . Chciałbym zrobić na środku akwarium wyspę i w części zanurzonej dla podtrzymania konstrukcji miałbym odpowiednio wyrzeźbione cegły. Dziurę...
Jest zamysł założenia kostki na podłożu aktywnym. Nigdy nie prowadziłem zbiornika na podłożu aktywnym, a wodę ma GH=24. Mogę zejść poprzez dolanie wody RO powiedzmy do GH=18 lecz nie mam ochoty zabawy...
Witam.
Posiadam 30l ziemi aqua soil i chciałbym jej użyć do baniaka. Jedyne pytanie, które mnie nurtuje to czy mogę ją jeszcze użyć. Ziemia była zakupiona chyba z 4 lata temu i nie wiem czy ma jakiś ...
Przygotowując sie do restartu zbiornnika mam niezla rozkminkę :
Jaką wodę (o jakiej twardości ) najlepiej stosować do zalania a potem do podmian?
Z jedej strony zbyt twarda woda szybko wyczerpie własc...
|
|