Zakup kamieni w ciemno - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Zakup kamieni w ciemno

Liczba wyświetleń: 1072·Brak odpowiedzi
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Piotr Baszucki Nowa Ruda

10 lut 2017, 13:02 Zakup kamieni w ciemno  (#1)  

Kolejny odcinek "AkwaGadki".
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

0025jpg820100forcewidth.jpg

Identyfikacja kamieni

malojk w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 16232
Witam! Proszę mi powiedzieć jakich kamieni użyto na zdjęciu ??Jestem w trakcie zbierania materiałów do nowej aranżacji .Część już mam ,ale brakuje mi np kamieni.Czy są to może dragon stone czy może ...
k1.jpg

Gdzie szukać kamieni do aranżacji - góry, łąka, las, rzeka ?

Inwex68 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 51 · Wyświetlenia: 29001
Byłem dziś u znajomego, sprowadził on próbną partie kamieni, wygląda to tak jak poniżej. Ich struktura jest znakomita :!: Jak się podobają? http://i1143.photobucket.com/albums/n62...
YouTube

[Film] Testowanie kamieni preparatem pH/KH minus

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1308
Tetra udostępniła dziś link prezentujący zastosowanie preparatu typu pH/KH minus do testowania dekoracji pod kątem ich zastosowania w akwarium.
1.jpg

Kilka wątpliwości w kwestii ułożenia kamieni i korzeni...

michal6700 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1912
Witam, jestem w trakcie zakładania akwarium 65l na okres ok. 5-9 miesięcy (rok akademicki tylko na tyle mi pozwala) i utknąłem w punkcie z którym mam nadzieję uporać się jak najszybciej to możliwe... ...

Identyfikacja kamieni

otek w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 3635
Witam, cz ktoś może mi pomóc w identyfikacji kamieni.

Czyszczenie kamieni z osadu

Yrcztk w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 6650
Witam forumowiczów. Mam pytanie mam nadzieję, że wątek pasuje w tym miejscu. Czym mogę wyczyścić kamienie "lunar stone" które wyjąłem z akwarium. Zabrudzenie widać po wyjęciu z wody. Wtedy mamy różnic...

112l - Żwir ... i kamieni kupa :)

etaks w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 27 · Wyświetlenia: 8763
Witam serdecznie wszystkich. Moja przygoda z akwarystyka zaczęła się niedawno, bo w czerwcu tego roku za sprawą pewnego sześciolatka, który zachciał mieć rybkę na dzień dziecka. Po miesiącu startował...

Gruzowisko (ragwork) - wcale nie potrzeba super kamieni

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1844
Gruzowisko (ragwork) to styl aranżacji zaprezentowany jakiś czas temu przez Pana Takashi Amano. Kilka zbiorników tego typu powstało w galerii RA w Krakowie oraz u nas na Forum, może je przejrzeć w ar...

Czyszczenie kamieni i korzeni z glonów

Gość w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 16172
W weekend likwiduję (tymczasowo) akwarium. Nie mam już do niego siły, ale jak tylko zrobi się cieplej to zamawiam u kogoś rośliny i startuję na nowo. ;) Do tego czasu muszę coś zrobić z korzeniami i k...

Ile kg kamieni do akwarium

looptr000p w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2606
Ile mniej wiecej kg kamieni potrzeba do akwarium 90x40x40 :)

Statystyki

Ten temat przegląda 342 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571612
 •  Liczba wątków: 49481
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: michal_ramola

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 342 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.