Dojrzałość płciowa neocardin. - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Dojrzałość płciowa neocardin.

Liczba wyświetleń: 5586·Odpowiedzi: 1
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Witam
Wszędzie można wyczytać, że dojrzałość płciową krewetki osiągają w 3-4 miesiącu życia. A ja mam nieco inne pytanie: Ile mają w tedy cm po tych 3-4 miesiącach? Kupiłem takie po 1,5 cm i kompletnie nie wiem ile one mogą mieć teraz życia.
A drugie pytanie: Jaka najmniejsza grupa jest teoretycznie potrzebna do zakrewetkowania baniaka? 7-8 sztuk wystarczy?

Pozdrawiam

underek79
Ranga: Początkujący

Po 3-4 miesiącach dalej są male nie więcej jak 1-2cm. Pamiętaj ze samice są dużo większe od samców . 10 szt powinno ci wystarczyć.

dhanyy
Ranga: Stały bywalec

Powrót do Zwierzęta

Statystyki

Ten temat przegląda 168 użytkowników w tym 2 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570977
 •  Liczba wątków: 48801
 •  Użytkownicy: 36929

•  Najnowszy użytkownik: maciej_domaszka

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 166 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.