Eleocharis sp. red - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Eleocharis sp. red

Liczba wyświetleń: 952·Brak odpowiedzi
Biologia roślin i problemy z konkretnymi gatunkami roślin.
Matrial Poznań

20 mar 2015, 13:24 Eleocharis sp. red  (#1)  

Przepiękna odmiana Eleocharis sp. red

Matrial
Ranga: Aktywny użytkownik

Miasto: Poznań

Powrót do Rośliny

Powiązane tematy

EC58FA02-5FE8-4685-9659-1F59F7619B78.jpeg

Nasionka Eleocharis parvulus

spikiu24 w Rośliny · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2376
Witam Zasadziłem w 3 pojemniczkach te roślinę bo dostałem nasionka (znajomy doradził żeby tak zrobić). Ładnie rośnie tylko już na wysokości nie mogę domknąć i pytanie czy ścinać i z tych ścinek tez za...

Szansa na wybarwienie się rotali rotundifolia red

DmRO w Rośliny · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2431
Podłoże aktywne Yokuchi Akwarium 54l Nawożenie CO2 +/- 13 mg/l Tropica premium Oświetlenie Sinkor WRB 60 20W 3706 lumenów Pytanie: Czy rotala dałaby radę wybarwić się na czerwony, lub ciemno-poma...

Blade eleocharis

DmRO w Rośliny · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3377
Cześć, mam problem z elocharis, mianowicie akwarium wystartowało 4 dni temu a eleocharis zrobił się blady, może mi się wydawać albo rzeczywiście oświetlenie jest zbyt silne przy wysokości 30cm, w miej...

Ludwigia mini super red na dragonie

hyniks w Rośliny · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1590
Słuchajcie, Widuje w sieci zdjęcia Ludwigi na korzeniu. Moje pytanie - czy da się np: klejem, przymocować Ludwigie do dragonów i będzie ona żyła?

Red moss

Janusz Kosecki w Rośliny · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2801
Gdzie można kupić red moss.

Monte carlo i eleocharis acicularis mini w jednym zbiorniku

dzidek8989 w Rośliny · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3938
Zastanawiam się czy jeśli posadze te dwie rosliny w jednym zbiorniku to czy w przyszłości one się nie pomieszają ze sobą. Monte carlo planuje dać na sam przod jako typowy trawnik a eleocharis na dość ...

Eleocharis mini marnieje

mgiecek w Rośliny · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 5984
Witajcie, Zauważyłem dziś rano że 3 kępki mojego eleocharis marnieją w oczach. Wieczorem było wszystko ok. A dzisiaj nie te rośliny. Co to może być? Żeby 10 godzin czasu a taki efekt?

Eleocharis parvula

Fansstee w Rośliny · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1400
Witam, jestem na etapie startowania z kostką 35x35x35. Kostka ma być budżetowa z rzeczy które mam na stanie. Lampka z tego co dobrze pamiętam ma 20W w ledach. Filtr Eheim Professionel 3 Do dyspozycj...

Eleocharis parvula, zabawy w ogrodzie z Kiryskami ;)

Marduk666 w Rośliny · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1342
Tak mi strzeliło do głowy (bo nudno i nie ma co robić), że wymienię w akwarium trawnik z Sagittarii Subulaty na Eleocharis Parvulę. Z wydarciem starego trawnika sobie poradzę, z wsadzeniem nowego niby...

Eleocharis Acicularis

Dziad w Rośliny · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2408
Cześć. Posadziłem Eleocharis Acicularis na pierwszym planie zbiornika w podłożu aktywnym. Rośliny są z hodowli invitro i są wysokie na około 5cm. Czy zaraz po posadzeniu powinienem je przyciąć aby lep...

Statystyki

Ten temat przegląda 248 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (33585) było 11 sie 2026
 •  Liczba postów: 570934
 •  Liczba wątków: 48794
 •  Użytkownicy: 36924

•  Najnowszy użytkownik: dawid_szymczak

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 248 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.