spikiu24 w Rośliny· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2376
Witam
Zasadziłem w 3 pojemniczkach te roślinę bo dostałem nasionka (znajomy doradził żeby tak zrobić). Ładnie rośnie tylko już na wysokości nie mogę domknąć i pytanie czy ścinać i z tych ścinek tez za...
DmRO w Rośliny· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3377
Cześć, mam problem z elocharis, mianowicie akwarium wystartowało 4 dni temu a eleocharis zrobił się blady, może mi się wydawać albo rzeczywiście oświetlenie jest zbyt silne przy wysokości 30cm, w miej...
dzidek8989 w Rośliny· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3938
Zastanawiam się czy jeśli posadze te dwie rosliny w jednym zbiorniku to czy w przyszłości one się nie pomieszają ze sobą. Monte carlo planuje dać na sam przod jako typowy trawnik a eleocharis na dość ...
mgiecek w Rośliny· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 5984
Witajcie,
Zauważyłem dziś rano że 3 kępki mojego eleocharis marnieją w oczach. Wieczorem było wszystko ok. A dzisiaj nie te rośliny.
Co to może być? Żeby 10 godzin czasu a taki efekt?
Fansstee w Rośliny· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1400
Witam,
jestem na etapie startowania z kostką 35x35x35. Kostka ma być budżetowa z rzeczy które mam na stanie.
Lampka z tego co dobrze pamiętam ma 20W w ledach.
Filtr Eheim Professionel 3
Do dyspozycj...
Marduk666 w Rośliny· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1342
Tak mi strzeliło do głowy (bo nudno i nie ma co robić), że wymienię w akwarium trawnik z Sagittarii Subulaty na Eleocharis Parvulę. Z wydarciem starego trawnika sobie poradzę, z wsadzeniem nowego niby...
Dziad w Rośliny· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2408
Cześć. Posadziłem Eleocharis Acicularis na pierwszym planie zbiornika w podłożu aktywnym. Rośliny są z hodowli invitro i są wysokie na około 5cm. Czy zaraz po posadzeniu powinienem je przyciąć aby lep...
Statystyki
Ten temat przegląda 248 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (33585) było 11 sie 2026
• Liczba postów: 570934
• Liczba wątków: 48794
• Użytkownicy: 36924
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 248 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej