filtr kubełkowy do 54l-jaki?
Dobór filtra do wymiarów akwarium, opinie o sprzęcie i sposoby na wydajne wkłady.
Jkai filtr kubełkowy poeicilibyscie do akwa 54l ?Moge wydac koło 140-150 zł.Zastanawiałem sie nad Aquael FZK-1 lub Sacem'em.  A moze Aquashut ?
Ostatnio edytowano 07 gru 2003, 20:51 przez Goojasek, łącznie edytowano 1 raz
-
Goojasek
●
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Proponuje najmniejszego Hydora.
Pozdrawiam
Grzegorz Guzik- Kraków
-

Grzegorz Guzik
●
- Ranga: Znający temat
- Miasto: Kraków
-
Najmniejszy Hydor(prime 10)kosztuje 210 zł...Troche za duzo... 
-
Goojasek
●
a moze cos uzywanego? na allegro czasem sa okazje.
ja kupilem eheima 2213 za 120zl z zaworami, wkladami, rurami...
-
tomos
●
tomos napisał(a):a moze cos uzywanego? na allegro czasem sa okazje.
ja kupilem eheima 2213 za 120zl z zaworami, wkladami, rurami...
WOW!tanio,zagladam czesto na allegro,moze w najblizszym czasie cosik sie trafi!
-
Goojasek
●
Hurtowa cena Hydora, to o ile pamietam ok 120 zlotych. Moze ktos znajomy, kto ma firme wyswiadczy Ci przysluge i kupi w hurtowni...
Pozdrawiam
Grzegorz Guzik- Kraków
-

Grzegorz Guzik
●
- Ranga: Znający temat
- Miasto: Kraków
-
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Mam od 2 tygodni Aquaszuta w dokładnie takim samym akwarium jak Ty. Nie robi pralki, a jednocześnie jest efektywny, dodatkowy plus to to że nie musisz wydawać na wkłady - wszystko jest w środku za 120 zł myślę że możesz go wyhaczyć. Minusem jest średnio cicha praca. Jak się odpowietrzy to prawie go nie słychać 
-
Artur Sadowski
●
Powiązane tematy
Hej
Film Szopena o najnowszych filtrze Aquael. ?si=gcUSCUMpNdiAPdlJ
1989621318449463499_0_011_dystrybucja_-1631278597.jpg
Modułowy filtr kanistrowy nowej generacji. Marka Aquael wprowadziła do oferty filtr Multikani 1000, kanistrowy filtr zewnętrzny o nietypowej, mo...
hypermax.jpg
Wątek w którym będziemy zbierać informacje o nowym modelu filtra: Aquael Hypermax.
Link do sklepu:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/filtr-aquael-hypermax-4500-przedsprzedaz-p-47006....
Potrzebuję jakiś filtr do akwarium 40l. Od jakiegoś czasu mam problem z glonami z testu wychodzą podwyższone azotyny. Obsada krewetki i bojownik.
Cześć
Mam takie "akwarium" , pojemność 1,7 litra. Pozostałość po "zestawie".
Chciałbym zrobić w nim kotnik. Pytanie takie jak w tytule: czy jest w sprzedaży jakiś mikro/nano filtr...
Witam mam dylemat do akwarium 96l 60x40x40 ktory filtr byście mi doradzili czy kupić aquael ultramax 1500 czy aquael ultramax 1000. Z góry dziękuję za pomoc
Witam wszystkich !
Posiadam akwarium 240L, typowy roślinniak na substracie i delikatnym co2. Obsada gupiki, kirysy, neony.
Od 10 lat używam jako biologa eheima classic 2217 przez którego trafia mn...
Cześć
Mam akwarium 300 litrów. I mam takie pytanie. Jaki jest w l/h minimalny przepływ wody w kubełku tak aby czyścił on wode mechanicznie i biologicznie w akwarium właśnie 300 litrów?? No bo mechani...
Witam
Posiadam 300 litrowe akwarium z pielęgnicami. Do mierzenia temperatury w wodzie używałem dwa termometry sery. Jeden szklany precyzyjny sery(taki żólty cienki) i drugi naklejany jako pasek na ze...
Witam,
Jak filtr zewnetrzny polecilibyscie do kostki 50x50x50?
Pozdrawiam,
Robert
|
|