Płaski czyścik magnetyczny - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Płaski czyścik magnetyczny

Liczba wyświetleń: 9186·Odpowiedzi: 2
Utrzymanie czystości i opieka nad akwarium. Rutynowe czynności serwisowe i sposoby radzenia sobie z nimi.

03 sty 2017, 21:56 Płaski czyścik magnetyczny  (#1)  

Hej, mam niewielkie akwarium, grubość szkła 5mm, poszukuję czyścika magnetycznego, niedużego, niedrogiego, ale zależy mi na tym, aby czyścik od strony wewnętrznej był w miarę płaski.
W akwarium mam korzenie, które są bardzo blisko szyby, i zależy mi na tym, aby dojść pomiędzy szybę a korzenie czyścikiem magnetycznym.
Większość czyścików ma dość grubą część wewnętrzną, a mi potrzebny czyścik jak najchudszy. Ktoś coś poleci?

Adip
Ranga: Poznaje temat

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
fleelf Rumia
Mocny, wąski magnes, kawałek szmatki i się zmieści :) po zabiegu (pewnie mozolnym) szmatkę czyścisz lub wyrzucasz...

fleelf
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Rumia

Utul Marklowice
Najcieńszy czyścik, ale nie magnetyczny, to karta kredytowa. Najlepiej jak już jest pusta[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Pozdrawiam
Artur

Utul
Ranga: Znający temat

Miasto: Marklowice

Powrót do Sprzątanie

Powiązane tematy

stan6.jpg

Czyścik magnetyczny Flipper

roslinyakwariowe.pl w Sprzątanie · Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 12954
Kto powiedział, że w akwarystyce brak nowinek technologicznych? Rewolucyjne czyściki magnetyczne Flipper ze stalowym ostrzem 2w1 z funkcją Flip! są dostępne w 3 modelach wraz z zapasowymi ostrzami ze ...

Protip - czyścik do węży DYI

Binio w Sprzątanie · Odpowiedzi: 40 · Wyświetlenia: 25092
Mega protip na zaoszczędzenie kilkunastu złotych [emoji16] Kupujemy (np w Tesco) za 1.99PLN czyścik do butelek. Odcinamy rączkę, górę, strzyżemy na pożądaną grubość i łączymy z kawałkiem sznurka, link...

Statystyki

Ten temat przegląda 243 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571616
 •  Liczba wątków: 49482
 •  Użytkownicy: 36915

•  Najnowszy użytkownik: lupus1

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 243 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.