roslinyakwariowe.pl w Oświetlenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1769
aqualighter-nano2.jpg
Miło nam poinformować o dołączeniu do oferty kolejej rodziny lamp LED dedykowanych akwarystyce roślinnej. Modele Slim różnią się od poprzedników smukłą budową oraz wygodnym pil...
dariuszmachander w Oświetlenie· Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 7579
Witam dziś zrobiłem sobie belkę na ledach 5730 spektrum.
2x25cm całość bierze około 13w i radiator rozgrzewa się do 45C
I tak to wygląda na całość wydałem około 60zl IMG_20200623_200946.jpeg IMG_202...
MateuszAmpe w Oświetlenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2277
Witam.
Ostatnio pomyślałem, aby założyć akwarium 12l 30x20x20cm. Potrzebowałbym tylko oświetlenia i od razu pomyślałem o lampce ledowej. Tylko przy tak małym akwarium mam kilka problemów. Chciałbym w...
bendek1x w Oświetlenie· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 4069
Witajcie , wymyśliłem sobie kostkę i to na nią właśnie robię Lampę, oto parę informacji i fotorelacja. Regulacja mocy z pilota.
Rzeczy które posiadam:
Profil alu dł.30cm szer. 10cm
Zasilacz 24V 2A
...
RafalOS w Oświetlenie· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1813
Cześć
Mam akwa 60x30x30 (54l). Aktualnie odejmując wypełnienie będzie nie wiecej niż 45l. Używam lamy Aqualigter 1 60cm (18W). Jak przeliczyć ilośc W na litr przy tej lampie LED? Czy mam wystarczając...
guinness05 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3228
Witam, chciałbym się zapytać forumowiczów bardziej obeznanych w elektronice odnośnie budowy belki oświetleniowej. Wszystko mam już skompletowane, korpus, radiator oraz power ledy nie posiadam jednak ź...
fliperus w Oświetlenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 809
Prośba o opinię nt. lamp Collar Aqualighter. Biorę konkretnie pod uwagę modele 1 i 2 długość 60cm do akwarium 60x30x36. Bardzo mało opinii nt. temat tych lamp w internecie. pozdrawiam.
kazujama w Oświetlenie· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1259
Zastanawiam się czy warto kupić lampę LED Collar Aqualighter 1. Ktoś używał i ma jakąś opinie na temat tej lampy ? Głównie w 112l akwarium mam Anubiasy, Kryptokoryny, Microsorium a z roślin bardziej w...
roslinyakwariowe.pl w Oświetlenie· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 20140
aqualighter-1.jpg
Tym razem pod lupę wzieliśmy sztandarowy model lamp Aqualighter, którą testujemy w w akwarium roślinnym naszej krakowskiej galerii. Zobaczmy zatem jak zachowują się rośliny sadzonę...
Statystyki
Ten temat przegląda 573 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570935
• Liczba wątków: 48795
• Użytkownicy: 36925
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 573 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej