AquaLighter 2 30cm - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

AquaLighter 2 30cm

Liczba wyświetleń: 696·Brak odpowiedzi
Wybór modelu lampy i konfiguracja ustawień. Pomysły na rozbudowę fabrycznych pokryw.

22 gru 2016, 15:38 AquaLighter 2 30cm  (#1)  

Ktoś posiada? Jakieś opinie? Duża różnica z wersją 1?

Ciupakus
Ranga: Początkujący

Powrót do Oświetlenie

Powiązane tematy

aqualighter-nano2.jpg

Lampy Aqualighter Slim

roslinyakwariowe.pl w Oświetlenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1769
aqualighter-nano2.jpg Miło nam poinformować o dołączeniu do oferty kolejej rodziny lamp LED dedykowanych akwarystyce roślinnej. Modele Slim różnią się od poprzedników smukłą budową oraz wygodnym pil...

Belka LED Spektrum DIY 30cm 14W

dariuszmachander w Oświetlenie · Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 7579
Witam dziś zrobiłem sobie belkę na ledach 5730 spektrum. 2x25cm całość bierze około 13w i radiator rozgrzewa się do 45C I tak to wygląda na całość wydałem około 60zl IMG_20200623_200946.jpeg IMG_202...

Belka LED 30cm

MateuszAmpe w Oświetlenie · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2277
Witam. Ostatnio pomyślałem, aby założyć akwarium 12l 30x20x20cm. Potrzebowałbym tylko oświetlenia i od razu pomyślałem o lampce ledowej. Tylko przy tak małym akwarium mam kilka problemów. Chciałbym w...

Lampa 18W 30cm Gr. 12mm, Ściemniacz Pilot FOTOrelacja

bendek1x w Oświetlenie · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 4069
Witajcie , wymyśliłem sobie kostkę i to na nią właśnie robię Lampę, oto parę informacji i fotorelacja. Regulacja mocy z pilota. Rzeczy które posiadam: Profil alu dł.30cm szer. 10cm Zasilacz 24V 2A ...

Aqualighter 1 - ile mam światła?

RafalOS w Oświetlenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1813
Cześć Mam akwa 60x30x30 (54l). Aktualnie odejmując wypełnienie będzie nie wiecej niż 45l. Używam lamy Aqualigter 1 60cm (18W). Jak przeliczyć ilośc W na litr przy tej lampie LED? Czy mam wystarczając...

Belka LED 30cm

guinness05 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3228
Witam, chciałbym się zapytać forumowiczów bardziej obeznanych w elektronice odnośnie budowy belki oświetleniowej. Wszystko mam już skompletowane, korpus, radiator oraz power ledy nie posiadam jednak ź...

LED intenso diversa 7,2w 30cm

dariuszmachander w Oświetlenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 705
Witam Forumowiczów. Mam pytanie odnośnie tej lampki czy da ona radę w zbiorniku 30x20x20 z Montecarlo na trawniku ?? Czy będzie za słaba ???

Collar Aqualighter warto nie warto???

fliperus w Oświetlenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 809
Prośba o opinię nt. lamp Collar Aqualighter. Biorę konkretnie pod uwagę modele 1 i 2 długość 60cm do akwarium 60x30x36. Bardzo mało opinii nt. temat tych lamp w internecie. pozdrawiam.

Czy warto kupić lampę Aqualighter 1

kazujama w Oświetlenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1259
Zastanawiam się czy warto kupić lampę LED Collar Aqualighter 1. Ktoś używał i ma jakąś opinie na temat tej lampy ? Głównie w 112l akwarium mam Anubiasy, Kryptokoryny, Microsorium a z roślin bardziej w...

Test lampy LED Aqualighter 1

roslinyakwariowe.pl w Oświetlenie · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 20140
aqualighter-1.jpg Tym razem pod lupę wzieliśmy sztandarowy model lamp Aqualighter, którą testujemy w w akwarium roślinnym naszej krakowskiej galerii. Zobaczmy zatem jak zachowują się rośliny sadzonę...

Statystyki

Ten temat przegląda 573 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570935
 •  Liczba wątków: 48795
 •  Użytkownicy: 36925

•  Najnowszy użytkownik: Piorunek112

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 573 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.