128 l szukam pomysłu na aranżacje - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

128 l szukam pomysłu na aranżacje

Liczba wyświetleń: 2300·Odpowiedzi: 2
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Poszukuję pomysłu na aranżację 128l o wym. 80x40x40H. Myślałem o formowaniu dna w połączeniu ze skałami. W związku z tym poszukuję INSPIRACJI w postaci zdjęcia z pomysłem, który jest REALNY do wykonania.

Dodam, że w akwarium można wykorzystać nawozy, CO2, reaktor, a oświetlenie będzie maks. 50lm/l czyli 0,62W/l.

tomeksup
Ranga: Aktywny użytkownik

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
szarlej Tarnów

Coś takiego ostatnio w sieci znalazłem i jakoś nie może się ode mnie ten obrazek odczepić. Tarasy są nieco obecnie zapomniane w aranżacjach, a w miarę proste w wykonaniu i niedrogie (zamiast kamieni za 2000 złotych można zastosować zwykłe łupki za 20 ;) ).

szarlej
Ranga: Zaawansowany użytkownik

Miasto: Tarnów

Obawiam się, że to nie na moje umiejętności.

tomeksup
Ranga: Aktywny użytkownik

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

Film Czym i jak sklejać aranżacje.

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1791
Hej Film po niemiecku. Stefan z Liquid nature omawia i pokazuję czym i jak sklejać aranżacje. ?si=d04rmcLbowIe36gq
YouTube

Film Josh SIM - jak zbudować aranżacje z korzeni

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1524
Hej Ciekawy film. ?si=InoiqtMwe3iEi6uE
YouTube

Film Dwa Cuby 20 i 45 cm aranżacje Pachi'ego

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2111
Hej Oczywiście po niemiecku 😁. 20 cm ?si=yqWff-QLAKmCnXos 45cm ?si=BAtjVQzzBfCH7J8l
YouTube

Jak skleić aranżację księżycową - mini moon gate

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 4379
Zapraszam do obejrzenia.
maxresdefault-12.jpg

Aranżacje w Aquarium Gardens

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1581
Zapraszam do obejrzenia. Przypominam o możliwości automatycznego tłumaczenia napisów na j.polski.
YouTube

18 letni akwarysta i jego aranżacje

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2135
Fajny młody chłopak z zajawką, zapraszam do obejrzenia. Przypominam o możliwości włączenia napisów i ich automatycznego tłumaczenia na j.polski.
YouTube

Aranżacje 120cm z omówieniem

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2269
Zapraszam do obejrzenia (jest możliwość włączenie automatycznych napisów w j.polskim).
YouTube

Ryo zmienia aranżację

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3012
Kilka ujęć na ciekawe roślinki oraz pinnatifidę w emersie.

Wakacyjne aranżacje ADA

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3599
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2013/pazdziernik-2013/summer1.png Zapraszamy do obejrzenia filmów prezentujących proces zakładania i pielęgnacji najnowszych aranżacji w siedzib...

Jak wybieraliście aranżacje?

Ensa w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 8257
Do momentu kiedy przestanę nieustannie Was przepytywać, pewnie minie trochę czasu:-) Im dalej w las, tym więcej drzew. Obecnie jestem na etapie, wiem, ze nic nie wiem. Ze zdecydowanej, pewnej, konkret...

Statystyki

Ten temat przegląda 879 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571614
 •  Liczba wątków: 49481
 •  Użytkownicy: 36915

•  Najnowszy użytkownik: lupus1

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 879 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.