Nawożenie: sole makro, potas i żelazo oraz mikro Intermagu CO2: butla 8kg Podłoże: na dnie trochę JBL Aquabasis Plus, na to MAnado celu podniesienia aranżacji i ostatecznie ADA Amazonia Parametry wody: ze względu na użyte skałki wysoka twardość Temperatura 25-26 Filtracja: Aqual Multikani Gatunki roślin: mchy, Elocharis Parvula, Anubiuas nana, Hydrocotyle tripartita (sp. Japan ) Gatunki ryb: krewetki red cherry, bystrzyki amandy
Załączniki
Ostatnio edytowano 14 wrz 2016, 07:43 przez dust, łącznie edytowano 2 razy
NeonCzarny5 w Akwaria· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 5058
Nadeszła jesień a wraz z nią zmiany w moich akwariach. Poprzednią aranżacja już się opatrzyła :) Czas na nową.
Baniak: 25 litrowy, 40x25x25
Oświetlenie: Skylight Intenese
Filtracja: Eheim 2211
CO2: ...
NeonCzarny5 w Akwaria· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2724
25 litrów – Rotalniaczek – NeonCzarny5
Cześć,
Chciałbym Wam przedstawić mój, nowy pomysł założony 31 stycznia. Powstał z „miłości” do Rotal. Plan jest taki by eksperymentalnie sprawdzić jak rośliny ...
Paulina 33 w Akwaria· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 7127
Witam. Przedstawie wam moje akwarium 25l.
ZAŁOŻENIA
Akwarium miało być małe. Chciałam żeby było roślinne. Chciałam zrobić je jak najtaniej.
PARAMETRY
Ph(jbl) - 7
Gh(jbl)-10
No3(jbl)-10
Reszty nie m...
RavScape w Akwaria· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 6247
Małe akwarium low tech dla bojownika. Aranżacja w stylu trójkątnym zbudowana na czarnej lawie i spider wood. Zbiornik ma 1,5 roku jest prowadzony na substracie i wodzie RO. Lokatorem jest bojownik HMP...
Paulina_ w Akwaria· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4573
Witam. Dzisiaj chciałaby wam zaprezentować mój nowozałożony baniak.
ARANŻACJA
Aranżacja składa się z 3 korzeni i 2 kamieni
Podłoże to 4l aktywnego podłoża (Platinium soil)
FILTRACJA
Hidom Ap-1000l /...
roslinyakwariowe.pl w Akwaria· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3753
https://roslinyakwariowe.pl/images/miniaturki/thumb-fp-1mm-230522-d0eef25fe86fdbb093883b86e41dbc87.jpg
Zapraszamy do obejrzenia akwarium o pojemności 25l z aranżacją autorstwa Georga Farmera wyk...
mateo91 w Akwaria· Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 11935
Witam.
Przedstawiam Wam moje pierwsze Iwagumi. Wcześniej zawsze tworzyłem jakiś freestyle ryuboku. Zapraszam do komentowania.
Jestem zadowolony z tego baniaka bo prowadzi się dość łatwo. Polecam teg...
Statystyki
Ten temat przegląda 526 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571609
• Liczba wątków: 49480
• Użytkownicy: 36914
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 526 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej