Sakura Red a Microrasbora Galaxy?
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Co myślicie o takim połączeniu jak w temacie? Microrasbora nie będzie w niczym kolidowala w życiu krewetek?
-
wojtasek4321
●
- Ranga: Poznaje temat
Ja mam razbore klinowa 45 szt i z 50 krewetek sakury, rc i inne nie zauważyłem najmniejszych problemow 
-
pyza17333
●
- Ranga: Poznaje temat
- Miasto: Jarosław
Nie, nie będzie kolidowała.
-

kprusak
●
- Ranga: Znający temat
- Miasto: Venlo
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
kprusak napisał(a):Nie, nie będzie kolidowała.
Jeśli kolega myśli o rozmnażaniu krewetek, to niestety takie połączenie będzie mało trafione.
-
wololow
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
Powiązane tematy
Witam.
U swoich skalarów zauważyłem małe białe kropki . u jednego ze skalarów znajdują się w okolicy pyszczka a drugiego na tylnej płetwie . Są małe i ciężko widoczne dlatego ciężko zrobić zdjęcie ,te...
Witam,
potrzebuję pilnej pomocy z choróbskiem które atakuje mi razbory galaxy.
Około dwóch miesięcy temu do obsady akwarium dokupiłem w przypadkowym zoologu dwie razborki, tak by wzmocnić swoje stadko...
Witam. Od pół roku stoi akwarium, od 4 miesięcy zamieszkały tam Redki. Woda z kranu przez ok 5 miesięcy, później kupiłem filtr RO i podmieniam na wodę RO. Podłoże to żwirek naturalny. Korzeń brzozy ba...
Witam, od trzech tygodni mam problem ze zgonami krewetek, czasem jeden zgon na dobę, czasem więcej.
Parametry wody poprawiłem, nie leję za dużo chemii, napowietrzanie poprawiłem za pomocą deszczownicy...
Siemka.
Przychodzę do was z pytaniem czym wykarmić młode razborki ? Posiadam na stanie :
JBL NobilFluid
węgorka octowego
Microvit basic oraz high protein
Myślę żeby zacząć karmienie od JBL jak małe ...
Witam.
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak odróżnić samiczkę od samca?
czytałem że samiczka ma czarną kropkę przy płetwie odbytowej i mniej jaskrawe płetwy zaś u samca tej kropki czarnej praktycznie ...
Witam, niedawno zakupiłem rybki do mojego akwarium z krewetkami red cherry.
Zakupiłem ok. 18 krewetek i dwa dni później 6 neonów, 4 gupiki i 4 danio.
Nie jestem pewien, ale czuję że danio mogą podja...
Po wymienieniu podłoża na żwirek i kupieniu 2 ślimaków helenek, nagle zaczęły zdychać krewetki.
Przed wpuszczeniem krewetek do akwarium, dolewałem im minimalnie wody z akwarium, żeby do niej się przy...
Cześć wszystkim, ostatnio do mojego akwarium trafiło 30szt. Microrasbory Galaxy. Oprócz nich i otosków nie planuję innej rybiej obsady. Mam problem z karmieniem tych małych stworzeń. Kupiłem Hikari Mi...
Panowie widzę że mchy w krewetkarium potrzebują suplementacji nawozów to samo Monte Carlo. Czy nawożenie pełną linią Seachema nie zaszkodzi cristal red'om ? Gazuje też CO2
Wykonałem właśnie wszystkie ...
|