Aldehyd Glutarowy gdzie można kupić ? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Aldehyd Glutarowy gdzie można kupić ?

Liczba wyświetleń: 963·Odpowiedzi: 2
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
ekuPL Wrocław
Witam :)
Tak jak w temacie...czy wiecie gdzie mogę kupić Aldehyt Glutarowy abym mógł zrobić sobie roztwór do baniaka. Ogólnie ciężko z dostępnością tego specyfiku dlatego pytanie na forum :)

ekuPL
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Wrocław

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
KozirroPL Łobez
O ile mi wiadomo to Aldehyd Glutarowy to węgiel w płynie. Rozumiem że sam chcesz sobie zrobić roztwór?

KozirroPL
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Łobez

mirek5566 okolice Lublina
300 L - https://roslinyakwariowe.pl/dyskusje ... 91#p492191
100 L - https://roslinyakwariowe.pl/dyskusj ... 72150.html
https://roslinyakwariowe.pl/dyskusj ... 71057.html

Słowa są ponadczasowe. Powinieneś je wypowiadać lub pisać ze świadomością o ich wieczności.

Pozdrawiam Mirek

mirek5566
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Miasto: okolice Lublina

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

rurki_przelewowe.PNG

Gdzie kupię rurki przelewowe do Aquael Unimax ?

Badman w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1707
Szukam rurek przelewowych jak na dołączonym zdjęciu ? Kilka dni temu kupiłem Aquael Ultramax 1500 lecz dla mnie te standardowe rurki to porażka, chcę zastosować sprawdzone z Unimax'a lecz jeśli znajdę...
Krewetka_Amano_2.jpg

Identyfikacja krewetek - tutaj można wklejać zdjęcia

konrad_es w Zwierzęta · Odpowiedzi: 59 · Wyświetlenia: 160705
Witam, Mam prośbę o identyfikację krewetki ze zdjęcia. Długość około 25-30 mm. ImageUploadedByTapatalk1374599304.973753.jpg
1000002800.jpg

Czy warto kupić belki DIY???

ravenice8888 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3993
Witam. Mam okazję zakupić 2x belki na profilach 16cmx120cm. Są zbudowane na diodach 3W, do tego dibond i soczewki. Każda ma 16 diod białych 6500k i 40 diod rgb. Wszystko pod jeden zasilacz i sterownik...

Miejsca, w których można nabić butlę CO2 (cała Polska)

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 412 · Wyświetlenia: 394039
Sam stanalem przed decyzja zakupienia butli CO2 (poza wakacjami rzadko bywam w domu a przygotowanie 10l mieszaniny rekacyjnej jak by nie bylo zajmuje troche cennego czasu). Pomyslalem przy okazji o ...

Gdzie najlepiej zamontować pompę z Multikani 800 ?

Badman w Filtracja · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2423
Najpierw dane o moim zbiorniku: Aquael Optiset 200, filtracja Unimax 250, przed Unimaxem filtr narurowy 10" wypełniony watą. Chcę się pozbyć narurowca, a w zamian dodatkowo dołożyć Multikani 800 ...

Jak mocno mozna nacisnac szybe w akwarium.

aureum w Sprzątanie · Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 18177
Witam, Mam głupie pytanie. Jak mocno mozna naciskać szybę w akwarium 6mm (przed edycja napisałem 4mm co było błędne) i 72l? Mam troche nitek zawsze na szybie wiec je ścieram karta bankomatowa i zaw...

Seachem Purigen gdzie ulokować

Traper w Filtracja · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 14098
Witam ! Gdzie mam włożyc woreczek z Seachem Purigen [100ml] w filtrze eheim professionel 4+ 350. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Czy raz wyjęty lignit można ponownie włożyć do akwarium?

Anonim 59529 w Podłoże · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1783
Witam W starym akwarium miałem lignit, który z pewnych względów wyjąłem na pare dni. Przez ten czas usechł on i zaczął się kruszyć. Czy jak go włoże ponownie do akwarium to czy nie rozkruszy mi się o...

Stymulatory - czy można łączyć?

vasteq w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1936
Mam kilka stymulatorów, hormonów wzrostu dla roślin różnych firm jak * Azoo Hormony (Gibereliny, auksyny, zeatyny), * Vimi Stimulator, * Seachem Flourish Advance, * ADA Green Gain Czy można je łąc...

Kupić CO2 czy oświetlenie

Wiktor27 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2255
Cześć, mam pytanie otóż mam w akwarium rośliny wymagające, i zastanawiam się czy najpierw kupić butle Co2 czy zrobić lampe DIY dla roślin. Oświetlenie aktualne to dwie tuby jedna Biała druga z światł...

Statystyki

Ten temat przegląda 446 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571616
 •  Liczba wątków: 49482
 •  Użytkownicy: 36915

•  Najnowszy użytkownik: lupus1

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 446 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.