Nowości Water Boost: Magnesium, Phosphorus i kapsułki - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Nowości Water Boost: Magnesium, Phosphorus i kapsułki

Liczba wyświetleń: 2089·Brak odpowiedzi
Metody nawożenia roślin akwariowych. Analiza parametrów wody i dobór właściwych preparatów.
Piotr Baszucki Nowa Ruda
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Powrót do Nawożenie

Powiązane tematy

gtaqua10.jpg

Nowości GTaqua - Booster Bacto i Booster Crystal

Piotr Baszucki w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1525
gtaqua10.jpg Zapraszam do zapoznania się z nowościami marki GTAqua, dla użytkowników strony rabat 10% w przedsprzedaży z kodem rabatowym ważnym do 7 września: gtaqua10 Link do sklepu: https://skle...
2024-02-20_07h42_10.png

Kapsułki VIMI BOTTOM LONGLASTING

HarveyDent w Nawożenie · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 5460
Szukam opini o kapsułkach jak w temacie. Stosował ktoś? Coś innego polecacie? Chciałbym przetestować nawożenie pod korzenie kosztem mniejszych dawek nawozu do słupa. Podłoże aktywne. Wysłane z RWT T...
aquaforest1.jpg

Nowości Aquaforest

Piotr Baszucki w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1654
Kilka nowości ze stajni Aquaforest - zapewne zainteresują sympatyków marki.

Nowości marki AquaStel

roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-stel1-07553269e4029b97d4136f68b4995842.jpg Zapraszamy do zapoznania się z nowościami polskiem marki AquaStel - producenta pokryw aluminiowyc...
DSC_0616.JPG

Test nawozu Water Boost Complex Plus 3w1

kkobus1 w Nawożenie · Odpowiedzi: 51 · Wyświetlenia: 28660
Dzięki uprzejmości serwisu roslinyakwariowe.pl otrzymałem buteleczkę o pojemności 500 ml dość ciekawego nawozu do testu. Jest to nawóz Water Boost Complex Plus 3w1. Dane zbiornika: Zbiornik: 60/30/40...

Water Boost - nowe nawozy dla roślin

roslinyakwariowe.pl w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2631
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2015/12592/news.jpg Zapraszamy do zapoznania się z nowymi nawozami dla roślin akwariowych. Water Boost to marka polskiego producenta charakt...

AF PO4 Boost - dozowanie

pi3cho82 w Nawożenie · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 4477
Witam, Ktoś z Was nawozi akwarium tytułowym nawozem? Nie wiem jak dozować, na opakowaniu napisano jedynie, że "10 ml na 100L podnosi fosfor o 0,4ml/L". Ale jak często go stosować? Trzeba tes...

Nowości Aquael - nawozy i preparaty

Piotr Baszucki w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1540
Właśnie dotarła dostawa preparatów i nawozów...marki Aquael :) Opisy preparatów znajdziecie tutaj: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/index.php?only_recommended=0&only_bundles=0&filter_id=52&...

Kapsułki Ferka - zamiennik

grzesz w Nawożenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1382
Witam Do tej pory używałem kapsułek "Ferka Rosetta" pod Blyxe i rosła elegancko. Niestety kapsułki mi się skończyły i przeżyłem szok gdyż nigdzie nie mogę ich kupić. Oprócz kapsułek nawożę &...

Water Boost Complex Plus - Test

Lali75 w Nawożenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2333
Dzięki roślinyakwariowe.pl otrzymałam do testu w/w nawóz. Docelowo miałam go testować w moim ht 112l. Podłoże Cal. Do tej pory zbiornik nawożony był aqua rebell: macro 6x micro folgrow 3x color fe od...

Statystyki

Ten temat przegląda 518 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570953
 •  Liczba wątków: 48798
 •  Użytkownicy: 36926

•  Najnowszy użytkownik: dariusz_Ślaziński

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 518 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.