Pawilon akwarystyczny w Chorzowskim ZOO - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Pawilon akwarystyczny w Chorzowskim ZOO

Liczba wyświetleń: 2228·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Witam, jakiś czas temu odwiedziłem Chorzowskie ZOO, z całej wizyty postanowiłem zrobić krótki materiał. Zapraszam do oglądania oraz odwiedzenia pawilonu, według mnie warto.

Tyrr
Ranga: Poznaje temat

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

20151208_104210.jpg

Warszawskie ZOO - akwarium roślinne

yoyi w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 30247
Wpadłem ostatnio do ZOO w Warszawie zobaczyć, co w trawie piszczy. Przyznam szczerze, że nowe akwarium roślinne robi wrażenie. Miałem szczęście być z samego rana, więc ludzi nie było za wiele a przy o...
YouTube

Sklep Zoo Flottman w Niemczech

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1363
Zapraszam do obejrzenia. Przypominam o możliwości automatycznego tłumaczenia napisów na j.polski.
YouTube

Pokaz zakładania akwarium naturalnego Aqua&Zoo

Arrowb w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 91
Hej, pokaz odbył się na targach Aqua&Zoo w Poznaniu. Przerpaszam za szumy, ale nagranie czegoś w tak dużej hali, w nie wydzielonym pomieszczeniu na prelekcje było trudne :/

"Akwarium w kolorze czerwieni" - nowy zeszyt akwarystyczny

roslinyakwariowe.pl w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1976
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2012/czerwiec-2012/zeszyt-czerwone.jpg W przyszłym tygodniu w sieci Empik, Kolporter oraz salonikach prasowych pojawi się nowy numer zeszytu a...

"Wieczór Marzeń" w ZOO Wrocław

roslinyakwariowe.pl w Podłoże · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1329
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2012/kwiecien-2012/wieczor-marzen.jpg Tegoroczny "Wieczór Marzeń" odbędzie się 1 czerwca w ZOO Wrocław. Zapraszamy wszystkie firmy ak...

Komputer akwarystyczny

Totik w Technika CO2 · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 6815
Mój komputer akwariowy "Skalar" powoli dogorywa, szukam jakiegoś zamiennika, może polecicie coś sensownego? Interesuje mnie coś co by miało następujące funkcje: - pomiar temperatury, najlep...

Mop akwarystyczny

Anonim 45734 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 11274
Witam! Mam zamiar zacząć rozmnażać rybki. Mniej więcej wiem już coś na ten temat, tylko mam problem, bo nie mam żadnego mchu, ale na wielu forach czytałem, że zamiar własnie mchu robi się tzw mop akw...

Ozon, a silikon akwarystyczny...

akwafun w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 4188
Witajcie, czy ozon w dużym stężeniu działa jakoś negatywnie na silikon akwarystyczny? Pytam, ponieważ posiadam ozonator o dość dużej wydajności, którym dezynfekuje sobie klimatyzacje w samochodach i c...

Photometr akwarystyczny

Arkady2010 w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 918
Witam ! Po kilku latych badan i przygotowan Firma Söll wprowadzila na rynek Fotometr akwarystyczny i nie tylko. https://lh5.googleusercontent.com/-T1vZLee2bmw/TuUCZkhFHCI/AAAAAAAAA0...

Zeszyt akwarystyczny o profilaktyce i zwalczaniu glonów

roslinyakwariowe.pl w Glony · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 5037
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2011-sierpien/glony.jpg Informacja od Wydawcy: Arystoteles (ur. 384 - zm. 322 r. p.n.e.) był wybitnym myślicielem i ucz...

Statystyki

Ten temat przegląda 308 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571610
 •  Liczba wątków: 49481
 •  Użytkownicy: 36915

•  Najnowszy użytkownik: michal_ramola

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 308 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.