Do materiału trzeba dodać, ze wirnik się docierał około 2-3 tygodnie. Czasem było go słychać. Obecnie filtr po dotarciu stał się bezgłośny. Oraz całkowicie usunąłem tą kratkę z dołu pod którą włożyłem ceramikę bo nie jest mi potrzebna.
Kiedyś miałem to to i użytkowałem ale jak kolega wyżej pisał popękał kubełek obok klipsów i lipa. Zniechęcili mnie tym do siebie. A tu jest wątek do mojego https://roslinyakwariowe.pl/dyskusje ... 50555.html
Hej, Ja używam od 3 miesięcy w 2 krewetkariach 37,5L filterka HW-603b i jestem mega zadowolony, cichy, wydajny, za te pieniądze to był bardzo dobry zakup
Piotr Baszucki w Filtracja· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1662
Zapraszam do obejrzenia.
Link do opisów i cen: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/advanced_search_result.php?keywords=sicce+shark&search_in_description=0&inc_subcat=0
Piotr Baszucki w Filtracja· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2516
IMG_6661.JPG
Link do opisów:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/filtracja/filtry-zewnetrzne/filtry-zewn-100l-c-25_573_447.html?cPath=25_573_447&only_recommended=0&only_bundles=0&page=filt...
roslinyakwariowe.pl w Filtracja· Odpowiedzi: 33 · Wyświetlenia: 51230
oase-002.jpg
oase-003.jpg
Otrzymaliśmy do testów filtr kubełkowy BioMaster Thermo 350 firmy Oase.
Producent, znany dotychczas z asortymentu przeznaczonego do oczek wodnych, wchodzi na rynek prof...
Arkady2010 w Filtracja· Odpowiedzi: 167 · Wyświetlenia: 75993
Tak jak obiecalem pisze relacje z zakupu i montazu i uzytkowania nowgo
skimmer Eheim Skim 350
W jednym z postow ( post -Norbert Sabat ) padla informacja o nowym Skimerze i pytanie jak to moze sie...
Badman w Filtracja· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1069
W zestawie do filtra SunSun HW-602B na wyposażeniu jest przezroczysta rurka zasysająca, więc wiadomo jak będzie wyglądać za kilka miesięcy. Dodatkowo w akwarium Aquael Optibent 70 sięga około 3/4 od p...
Badman w Filtracja· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4885
Z łazienki do akwarium mam 15 m. Przy podmianach bujam się z miskami. Chciałbym by miski, wiadra z odstaną wodą były w łazience i wężem przy użyciu pompki przepompować wodę bezpośrednio do akwarium.
C...
Dejv85 w Filtracja· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2624
Witam serdecznie.
Chciałbym Was ogromnie poprosić o poradę co do wyboru modelu kubełka Eheim. Mianowicie posiadam akwarium ogólne 130l netto z mieczykami i molinezjami. W akwarium pracuje filtr Ikola ...
dariuszmachander w Filtracja· Odpowiedzi: 52 · Wyświetlenia: 21584
Witam chciałem się zapytać czy ktoś z forumowiczów posiada takie coś. Jest to jak piszą Filter do zbiorników od 30 do 80l. Zastanawiam się czy nie byłby lepszym rozwiązaniem niż kaskada HBL 501.
Pos...
Statystyki
Ten temat przegląda 515 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571615
• Liczba wątków: 49482
• Użytkownicy: 36915
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 515 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej