Aqua Nova NCF 1200 - test oraz recenzja - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Aqua Nova NCF 1200 - test oraz recenzja

Liczba wyświetleń: 4752·Brak odpowiedzi
Dobór filtra do wymiarów akwarium, opinie o sprzęcie i sposoby na wydajne wkłady.
lobuziakDOGS Najpiękniejsze Mazury:)
Do materiału należy dodać, że krótko po tym filmie zakończył pracę jeden z zaworów co jest częstą wadą w tych filtrach. Ale zawory są dostępne od ręki i tanie.

lobuziakDOGS
Ranga: Początkujący

Miasto: Najpiękniejsze Mazury:)

Powrót do Filtracja

Powiązane tematy

YouTube

Film Filtry Sun sun test Zenona

Jacek Pawłowski w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1148
Hej Test Zenona. ?si=qcq3ychPHh5PldrQ

Wkłady do filtra zewnętrznego, Aqua 120L

mskala w Filtracja · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2182
Cześć, To mój pierwszy post więc na wstępie chciałbym się przywitać :) Chciałbym zasięgnąć Waszej, drodzy użytkownicy tego forum, wiedzy a mianowicie, otrzymałem od kolegi filtr zewnętrzny HW-302 mark...
YouTube

Sicce Shark Pro - recenzja filtra wewnętrznego

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1673
Zapraszam do obejrzenia. Link do opisów i cen: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/advanced_search_result.php?keywords=sicce+shark&search_in_description=0&inc_subcat=0
IMG_6661.JPG

Filtr zewnętrzny SunSun LW-603B - recenzja

Piotr Baszucki w Filtracja · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2524
IMG_6661.JPG Link do opisów: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/filtracja/filtry-zewnetrzne/filtry-zewn-100l-c-25_573_447.html?cPath=25_573_447&only_recommended=0&only_bundles=0&page=filt...
oase-001.jpg

Recenzja filtra Oase Biomaster Thermo 350

roslinyakwariowe.pl w Filtracja · Odpowiedzi: 33 · Wyświetlenia: 51313
oase-002.jpg oase-003.jpg Otrzymaliśmy do testów filtr kubełkowy BioMaster Thermo 350 firmy Oase. Producent, znany dotychczas z asortymentu przeznaczonego do oczek wodnych, wchodzi na rynek prof...
YouTube

Oase Filtosmart 60- unboxing i test

Adamsky41 w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1832
Hej. Zapraszam na filmik o mini kubelku do małych akwariów:

Kubeł Tetra Ex 1200 a 1500

BrzankiZjadłyMiKrewetki w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2368
Witam, czy jest mi wstanie ktoś powiedzieć czy głowica z 1500 będzie pasowała do 1200?

Dozownik nawozów Aqua NOVA NMDP-3 + przyłącze do filtra zewn

Oman w Filtracja · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2019
Cześć. Posiadam dozownik Aqua NOVA NMDP-3 oraz filtr zewnętrzny. Chciałbym dozowanie nawozów podpiąć pod wąż wylotowy filtra zewnętrznego w taki sposób: - dozownik nawozów - wężyk dozujący - zaworek...

aqua nova nsf-120l+ pat mini

daniel kruk w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 937
Chce zastosować u krewetek Filtr gąbkowy aqua nova nsf-120l czy po zdjęciu górnej końcówki bez przejściówek zamontuje filt pat mini?

Filtr Aqua Nova ncf-600 ułożenie wkładów

arkosw w Filtracja · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3630
Witam. Zakładam pierwszą Kostkę :) Jako że budżet nie jest nieograniczony :D To kupiłem w miare budżetowy, ale myślę, że wystarczający filtr Aqua nova ncf-600 ( akwarium 60L ) Tylko mam dylemat bo f...

Statystyki

Ten temat przegląda 129 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570975
 •  Liczba wątków: 48801
 •  Użytkownicy: 36929

•  Najnowszy użytkownik: maciej_domaszka

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 129 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.