matu napisał(a):Ani.... w pierwszym nawet tła nie ma i strasznie goło, w drugim ciężko się nawet paletom obrócić ale ono już bardziej przypomina BW.
W 800l ciężko się obrócić paletom? To u mnie parka w 120 ma chyba jak w trumnie
Wymiary baniaka nie pozwalają im na swobodne ruchy, 2 razy machnie ogonem i ściana. Tu masz mniejsze niż 800 i widać od razu, że mają gdzie się ruszać:
Aurok w Szkło i meble· Odpowiedzi: 36 · Wyświetlenia: 9504
Witam serdecznie.
Piszę tego posta w celu poszukiwania przeze mnie pomocy z Waszej strony.
Zakupiłem kostkę 60x60x60 210L - widoczną na załączonym zdjęciu, zbiornik juwela rio 180 z innego tematu sprz...
Sunortas w Szkło i meble· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 4507
Kupilem akwarium 200l (120x40x40) chciałbym trzymać 4 paletki młode osobniki. Pytanie jakie podłoże kupić pod paletki? Jakie rośliny trzymać oraz jaki korzeń? Wiem że korzeń musi być pozbawiony ostryc...
pajdex w Szkło i meble· Odpowiedzi: 46 · Wyświetlenia: 12643
Witam. Przymierzam się powoli do przejścia z 160l float na 250l 4 szyby OW 10mm bez wzmocnien. Przynajmniej chciał bym OW. Jak tradycja polska nakazuje ma być super ładnie i mega tanio[emoji6] (marzen...
rudson w Szkło i meble· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1881
Witam.
Stawiam sobie nowy zbiornik i z racji, że mam ograniczoną ilość miejsca w pokoju to maksymalna długość zbiornika może wynosić 100 cm. Chciałbym dłuższy, ale nie da rady, za to mogę trochę poje...
tokarz23 w Szkło i meble· Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 8557
Witam wszystkich.
Wraz ze zmianą mieszkania na większe pojawił się pomysł powiększenia baniaka. Jako że od 2 lat posiadam zbiornik zaledwie 30l, pomyślałem że warto by było poprosić o wsparcie. Czasu ...
Statystyki
Ten temat przegląda 231 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570987
• Liczba wątków: 48801
• Użytkownicy: 36931
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 230 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej