Kraków - kakadu - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Kraków - kakadu

Liczba wyświetleń: 635·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok

30 kwi 2016, 13:13 Kraków - kakadu  (#1)  

Czy orientuje sie ktoś czy w sklepie kakadu w Krakowie (na dworcu )kupie krewetki jakieś ?

vox166
Ranga: Poznaje temat

Anonim 46444

01 maja 2016, 21:55 Re: Kraków - kakadu  (#2)  

Kiedyś tam mieli szerszy wybór fauny akwariowej, teraz mizernie.
W każdym razie jeśli kupisz to takie, które nie długo u Ciebie potem pożyją. Takich sklepów po prostu należy się wystrzegać, bo zwierzaki mają tam fatalne warunki ;)

Anonim 46444

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

Image1665088589.509836.jpg

Pielęgniczki Kakadu - jaka konfiguracja?

Tata_Franka w Zwierzęta · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4974
Jaka będzie optymalna konfiguracja kakadu w akwarium roślinnym 182l? 1+3, 2+2? Akwarium jeszcze nie wystartowało, ale w głowie już sobie planuję. Inni towarzysze to najprawdopodniej będą - razbora kl...
kakad-800x400.jpeg

Apistogramma cacatuoides (Pielęgniczka Kakadu)

astar w Baza zwierząt · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 16822
kakad-800x400.jpeg Mam te rybki od jakiegoś czasu u siebie w akwarium. Udało mi się je rozmnożyć a także zrobić im kilka zdjęć, postanowiłem więc na dobry początek dodać informacje o nich do powstaj...
P1220319.JPG

Samiec, czy samica? pielęgniczki kakadu

wisnianadeser w Zwierzęta · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2135
Jakiś czas temu kupiłam pielęgniczki kakadu (1+2), trochę rybki podrosły i zaczęłam mieć wątpliwości. Mam wrażenie, że jedna rybka jest samcem, a nie samicą. Daję zdjęcie 3 moich rybek. Pomóżcie kocha...

Czym karmić razbory klinowe i pielęgniczki kakadu

KarolGda w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4016
Chciałem się dowiedzieć czy karmicie swoje razbory klinowe i pielęgniczki kakadu i czy macie jakieś pokarmy zaspokajające potrzeby obu tych gatunków. Moje rybki żyjące w 54l akwarium karmię: - Tetra M...

[KRAKÓW] Akwarium roślinne do firmy - zlecę start i serwis

Fisher King w Szkło i meble · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1812
Szanowni Forumowicze, Potrzebuję pomocy w aranżacji akwarium w centrum Krakowa :D Jako nastolatek, interesowałem się akwarystyką. Miałem wówczas “akwarium roślinne” (z krewetkami i pielęgniczkami R...

Jak nie powinno się rozmnażać Pielęgniczek kakadu

astar w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 9263
Tytuł trochę przewrotny bo narybek rośnie i ma się całkiem dobrze. Udało mi się rozmnożyć Pielęgniczki kakadu niejako przypadkiem. Jak urządzałem na nowo akwrium 180l: https://www.roslinyakwar...

Pielęgnica kakadu .

coolfon1988 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2427
Witam czy wie ktoś gdzie mogę kupić w krakowie pielęgniczke kakadu ? Takie ładne kolorowe i żeby gość umiał rozróżnić samca od samicy .

Apistogramma cacatuoides - Pielęgniczka Kakadu

marlowe w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 5652
Pochodzenie Pielęgniczki kakadu pochodzą z Ameryki Południowej. Zamieszkują głównie małe rzeki i strumienie w Peru, Boliwii oraz częściowo w Brazylii. Charakterystyka, płeć i usposobienie Ryba o...

Pielęgniczka Kakadu i krewetki

Zobek w Zwierzęta · Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 12286
Witam, Chodzi mi głównie o to, czy krewetki mogą w zgodzie żyć z kakadu :?: . Pytam się dlatego, że agassizy mojego kolegi nie dawały krewetkom żyć a w swoi akwa chciałbym mieć pare krewetek. Z góry ...

Pielęgniczki kakadu zachowanie

BlackLady92 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2062
Witam mam pewien problem w interpretacji zachowań kakadu. Posiadam zbiornik 72l a w nim 1 samiec i 2 samice pielęgniczek kakadu ( nie ma innych ryb) , są u mnie od tygodnia i zauważyłam że samiec i wi...

Statystyki

Ten temat przegląda 303 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570984
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36930

•  Najnowszy użytkownik: rafał_witecki

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 303 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.