Zagadka - co to za roślina?
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zapraszam do zabawy  Podpowiedź: zdjęcie pochodzi z galerii roslinyakwariowe.pl w Krakowie
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych
-

Piotr Baszucki
●
- Ranga: roslinyakwariowe.pl
- Miasto: Nowa Ruda
- Wspieram stronę kontem Premium
-
Akwaria
-

Baartuss
●
- Ranga: Zaawansowany użytkownik
- Miasto: Lublin
Chyba Eichhornia azurea 
-

michalakwa
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Bournemouth
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Hiacynt Lazurowy-Azurea.
Pozdrawiam.
Wiadro 128Lhttps://roslinyakwariowe.pl/galerie/akwaria/3660-akwarium-roslinne-emet-brown.html?hitcount=0Miska 31,5Lhttps://roslinyakwariowe.pl/dyskusje/aquascaping/galeria/031l-garden-stone-emet-brown-69259.htmlDrum & Bass in your face 
-

Emet Brown
●
- Ranga: Stały bywalec
- Miasto: Puck
Eichhornia Azurea 
-
maniak344
●
- Ranga: Stały bywalec
- Miasto: Gorlice
Powiązane tematy
Cześć
Co posadzić (przykleić)na drzewko bonsai - mini pelie czy gałęzatke albo mech. Jeśli mech to jaki gatunek polecacie?
witam! Cały czas zastanawiam się co to za roślina. Proszę o pomoc.
Proszę o pomoc w zakupie rośliny na II plan
Posiadam akwarium 112l wysokość 40 cm.
Obecnie mam żabienice amazońską i wystaje grubo ponad taflę wody. Rośliny strasznie rosną wzdłuż i wszerz. Niczym ni...
Witam wszystkich serdecznie!
Zarejestrowałam się tutaj, gdyż mam może i głupie, ale palące pytanie. Jestem w trakcie zakładania akwarium. Nie wdając się w szczegóły - miałam je dzisiaj zalewać, w zwi...
Dziś w zoologicznym widziałem roślinę, myślałem że to blyxa japonica, sprzedawca wymienił inną jej nazwę, niestety nie pamiętam jak dokładnie powiedział. Była bardzo podobna do Blyxy, tyle że końcówki...
Witam pierw wiadomości a potem kupno rośliny lub ryby!!!
Ale byłem dosc dalego od domu i trafiłem do sklepu ZOO i nie ogłem się oprzeć kupieniu roślinki!!
Może Ktoś coś wie - sprzedawca nie miał poj...
Witam
Czy ktoś może mi poradzić jakąś roślinę na 3 plan w róg akwarium , gdzie naprawdę jest mało światła . Myślałem o jakimś echinodorusie , ale w 112 l może pomniejszać zbiornik .
Pozdrawiam...
Witam chcę zadać takie szybkie pytanie;
Jaką roślinę dać na tył zbiornika obok rotali green?
Najlepiej taką łatwą w uprawie.
http://www.dracomagazyn.pl/?modul=artykul&zawartosc=15&art=20&from=arw&podgrupa=20&zdjecie=Draco_3294.jpg&id_foto=31&numer=14
Interesuje mnie ta roślina pnąca.
Witam :)
Posiadam mały problem z oceną kamulca, który kupiłem :? Nie wiem dokładnie co ta za okaz jakie jest wasze zdanie :?: :roll:
|
|