III Wystawa i Targi Aquajura 2016 - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

III Wystawa i Targi Aquajura 2016

Liczba wyświetleń: 7794·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Piotr Baszucki Nowa Ruda

Zapraszam do fotorelacji Andrzeja, jest kilka reprezentacji akwarystyki roślinnej:
http://akwa-mania.mud.pl/?p=40014
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

michalakwa Bournemouth
Jak dla mnie te wszystkie akwaria to tylko na 2/3 miesiące na wystawe i koniec
Takie sa moje odpowiedzi z osobami ktore startuja w konkursach/pokazach. Niech pokaza na co ich stac dalej, rok czy dwa po zalaniu wtedy mozna oceniac.

michalakwa
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Bournemouth

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

FB iaplc.jpg

237l -IAPLC 2016 Grzegorz Grzegorowski

greg1978 w Akwaria · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 11787
Witam, jest to moja pierwsza aranżacja konkursowa i chyba 11 w moim życiu wliczając w to 2 kostki z krewetkami, więc proszę o wyrozumiałość :). Nie jest to ideał, który można zaliczyć do pierwszej set...
YouTube

HARDSCAPE EVENING III

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1109
Zapraszam do obejrzenia.
YouTube

HARDSCAPE EVENING III

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1021
Zapraszam do obejrzenia.
1- Twinstar III 300C.PNG

Twinstar III 300C

guzi75 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 8564
Witam czy do tej belki {zdjęcie 1}, można dopasować jakiś kontroler LED. Wiem, że jest wbudowany ściemniacz, ale ponoć Twinstar LED Dimmer-kontroler {zdjęcie 2} , jest niekompatybilny. Czego można uży...
YouTube

Wystawa akwariów w Osace (2022)

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1618
Tak to powinno wyglądać :)
YouTube

Jonizator a glony. Test Chihirosa Doctora III

Adamsky41 w Glony · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2973
Siemka. Ostatnio kupiłem sobie jonizator Chihirosa aby się przekonać o jego wpływie na rośliny i glony, gdyż na necie można znaleźć skrajnie różne opinie w kwestii użyteczności tego typu urządzeń. I m...
c-line3.jpg

Nowość: TWINSTAR LIGHT C III

Piotr Baszucki w Oświetlenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2015
c-line3.jpg Twinstar przesłał nam specyfikację najnowszych lamp: TWINSTAR LIGHT C III Szczegóły w załączniku.
circle-palluda.png

[ADAview] Wystawa Nature Aquarium Exhibition 2021 TOKYO

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3732
Wyzwanie :)
twin-4.jpg

Nowość: Lampy Twinstar - seria III

Piotr Baszucki w Oświetlenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3204
twin-4.jpg Na Polskim rynku pojawiła się kolejna seria lamp Twinstar. Tak nową III już serię opisuje producent: Seria profesjonalnych lamp Twinstar III dedykowana do bogatych akwariów roślinnych. P...

Nawozenie- III tydzień.

Łukasz Mikołajczak w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1537
Cześć Wszystkim Mam do Was pytanie! Kończę 3 tydzień od startu. Podmiana co 2 dni po ok 30% Wyskoczyły zielone glony ale delikatnie. Pytanie co z nawożeniem czy zacząć już coś podawać? Podłoże akty...

Statystyki

Ten temat przegląda 501 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570996
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36934

•  Najnowszy użytkownik: Laura

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 501 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.