Alinoe123 napisał(a):Hej,
tak jak w temacie, ile najdluzej czekaliscie na przesylke?
Ja zamowilem pare rzeczy 08.03 i tak jak wszystko w miare szybko zostalo skompletowane tak na rosliny z zamowienia czekam juz 3 tydzien gdyz caly czas sa "w drodze z plantacji" przez co cale zamowienie nie jest wyslane. Ja nie wiem naprawde na ktorym kontynencie ta plantacja sie znajduje ale wydaje mi sie, ze w obecnych czasach tak dlugi czas oczekiwania na skompletowanie zamowienia wydaje sie poprostu skandaliczny. W sumie jest to pierwszy internetowy sklep (obojetnie z jakiej branzy) w ktorym tak dlugo czekam na zamowiony towar. Na wielki plus za to obsluga telefoniczna. Gdyby nie ta sympatyczna pani juz dawno polecialyby CH* i K* i odstapilbym od umowy tym bardziej ze nie bylo to zamowienie na jakas smieszna kwote.
A jak bylo u Was?
Czy moze przesadzam i taki czas oczekiwania jest standardem?
Hej,
Zajrzałem do Twojego zamówionka i widzę, że 2 razy w odstępie 7 dni dokładałeś jeszcze inne produkty do zamówienia.
To zgodnie z informacją na stronie wydłuża cykl zamówienia - roślinki nie mogą czekać tyle na nowe produkty i co tydzień zamawiane są nowe egzemplarze tak, aby zamawiający otrzymał zawsze świeży towar. To bardzo ważne.
Najlepszym rozwiązaniem jest zawsze złożenie osobnych zamówień na dodatkowe towary, tak aby nie wstrzymywać wysyłki roślin.
Niestety to zamówienie do Holandii i musi być nadane wyłącznie na początku tygodnia,
w zeszłym były w Polsce Święta i niestety normalny cykl dostaw i wysyłek był przesunięty.
Przekazałem już Twoją sprawę obsłudze sklepu.
[edit]
Otrzymałem właśnie informację zwrotną, że w piątek rozmawiałeś z chesterem na temat zamówienia i terminu wysyłki. Twoja przesyłka wychodzi w poniedziałek (dziś) z uwagi na potrzebę kilku dni na transport do Holandii.