roslinyakwariowe.pl w Technika CO2· Odpowiedzi: 55 · Wyświetlenia: 48481
dyf1.jpg
JBL przygotował kolejną nowość dedykowaną dla akwarystów roślinnych. Tym razem będzie to dyfuzor przepływowy (z wymiennym spiekiem) dostępny na 3 różne średnice węży filtracyjnych...
Czyt...
Piotr Baszucki w Podłoże· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2936
jbl-proscape-plant-soil.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podłoże...
Piotr Baszucki w Podłoże· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1438
podloze-jbl-manado.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podłoże króc...
Rafallo26 w Filtracja· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2418
Cześć!
Mam możliwość zakupu filtra JBL e901. Chciałbym w nim wymienić prefiltr na ten z e902. Chciałbym zapytać czy warto kupić ten filtr. Słyszałem że biorą lewą wodę. Jak rozpoznać model który bier...
pk77 w Filtracja· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1724
Cześć. Przyszedł czas, gdy ponownie zdecydowalem się na zakup kubełka do mojego akwarium 72L. Wstepnie chciałem kupić jakiegoś solidnego Eheima, ale niestety mam bardzo mało miejsca wokół akwarium i p...
jaztorunia w Szkło i meble· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2492
Witam.
Przepalił mi się właśnie zasilacz od sterownika jbl do co2.
Zasilacz ma output 12v 300mA.
Niestety nigdzie nie mogę zjeść takiego zasilacza najczęściej są 12v 2-3A, czy mogę użyć takiego zasila...
Garfield w Technika CO2· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2435
Witam, jestem nowy na forum, ale może ktoś mi pomoże. Otóż zakupiłem JBL proflora taifun inline 19/25 ( nie pomyślałem wcześniej, żeby sobie zmierzyć wąż z filtra fx6) i chciałbym to sensownie połączy...
Jacek Pawłowski w Nawożenie· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3970
Witam
Wczoraj zmierzyłem wreszcie parametry wody w akwarium o to wyniki: pH 6,6 gh-2,kh-2, no3-3 ,Fe-0,4 ,Mg-2 ,po4-0;1 ,k-8 , c02- 20, SiO2-6 wyniki w stopniach niemieckich i w mg/l.
A dzisiaj wodę ...
szkot w Nawożenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1550
Dzień dobry,
Jakiś czas temu zakupiłem wyżej wymieniony test do bezpośredniego pomiaru co2. Nieważne czy mierze wodę z akwarium LT, wodę kranową, wodę przegotowaną, dopiero po wlaniu wielu kropel mi...
Statystyki
Ten temat przegląda 287 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570944
• Liczba wątków: 48798
• Użytkownicy: 36926
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 287 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej