Collar Aqualighter warto nie warto??? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Collar Aqualighter warto nie warto???

Liczba wyświetleń: 803·Odpowiedzi: 1
Wybór modelu lampy i konfiguracja ustawień. Pomysły na rozbudowę fabrycznych pokryw.
Prośba o opinię nt. lamp Collar Aqualighter. Biorę konkretnie pod uwagę modele 1 i 2 długość 60cm do akwarium 60x30x36. Bardzo mało opinii nt. temat tych lamp w internecie. pozdrawiam.

fliperus
Ranga: Początkujący

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Witam.Poczytałem trochę o tych lampach i do twojego zbiornika będą w sam raz.
Sam takiej nie mam i opieram się na wyczytanych informacjach.Jak kupisz to napisz czy się sprawdzają :D

Albinn88
Ranga: Stały bywalec

Powrót do Oświetlenie

Powiązane tematy

60tka - 1.jpeg

Chihiros WRGB II - czy warto?

Piotr Baszucki w Oświetlenie · Odpowiedzi: 22 · Wyświetlenia: 18902
Zapraszam do obejrzenia.
1000002800.jpg

Czy warto kupić belki DIY???

ravenice8888 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3986
Witam. Mam okazję zakupić 2x belki na profilach 16cmx120cm. Są zbudowane na diodach 3W, do tego dibond i soczewki. Każda ma 16 diod białych 6500k i 40 diod rgb. Wszystko pod jeden zasilacz i sterownik...
aqualighter-nano2.jpg

Lampy Aqualighter Slim

roslinyakwariowe.pl w Oświetlenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1764
aqualighter-nano2.jpg Miło nam poinformować o dołączeniu do oferty kolejej rodziny lamp LED dedykowanych akwarystyce roślinnej. Modele Slim różnią się od poprzedników smukłą budową oraz wygodnym pil...
PXL_20230311_143225926.jpg

Dlaczego nikt nie robi lamp w ten sposób?

Zulu Gula w Oświetlenie · Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 10654
Witam. Moze slabo szukalem, ale nie znalazlem nigdzie projektu DIY, który jako bazę pod LEDy SMD używał dedykowanej płytki pcb (aluminium lub laminat FR4). Coś w stylu komercyjnych produktów. Większo...
YouTube

Zmiana na LEDY - czy warto?

Mortimer w Oświetlenie · Odpowiedzi: 63 · Wyświetlenia: 13275
Witam! Założyłem ten wątek aby poznać opinie doświadczonych użytkowników na temat oświetlenia LED. Otóż posiadam akwarium roślinne na podłożu Aqua Substrat (Zbiornik Atman Ar-620) i świetlówkach : 1....

Aquael D&N nie świecą białe diody

Badman w Oświetlenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3130
Tuba Aquael D&N 14W nie zapala białego światła, diody niebieskie świecą się. Kabel zasilający był "luźny", tzn. jak pokręciłem to cały pasek z diodami i scalakami w szkle także się okręc...

Dlaczego na ledach rosną mi glony a na świetlówkach nie?

Anonim 59529 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 7543
Witam Posiadam 112 litrowe roślinne akwarium. Rośliny pospolite jak nurzaniec, kryptokoryna, żabienica itd. Miałem swego czasu belke 2 x24 wat T5 świetlówki. Rośliny ładnie mi na niej rosły(świetlówk...

Niby wystarczające ledy ale nie do końca

Szymon871 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2514
Hej! Od dłuższego czasu borykam się z brązowymi blokami w postaci nalotu/klebow na szybie i podłożu. Mocno przedstudiowalem temat i jest to na 99% efelt za slabrgo oświetlenia. Problem w tym że mam ...

Świetlówki nie.swieca

Gargi21 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1302
Witam serdecznie mam problem w akwarium z oświetleniem mianowicie mam statecznik elektroniczny 2x54w i świetlówki mi nie świecą A jak wyciągnie wtyczkę z gniazdka i wloze jeszcze raz to świetlówki się...

Belka LED nie rażąca w oczy

farello w Oświetlenie · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 3078
Czy jest jakaś belka LED do baniaka 70X35X40 cm, która nie będzie razić w oczy osoby leżącej na przeciwko na kanapie poniżej linii świecenia i nie będzie odbijało się jej światło w TV wiszącym obok ba...

Statystyki

Ten temat przegląda 387 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571609
 •  Liczba wątków: 49480
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: michal_ramola

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 387 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.