Nietypowa prośba. Kupno i grzałki Skalar. Warszawa - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Nietypowa prośba. Kupno i grzałki Skalar. Warszawa

Liczba wyświetleń: 478·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
zejnowski Szczecin
Witam.

Otrzymałem informację że producent grzałki Skalar z zew. termostatem ma jeszcze kilka szt. na zbyciu. Niestety zdrowie nie pozwala mu na dalszą produkcję i przede wszystkim wysyłkę paczki...

Prośba brzmi... Kto mógłby się jakoś kopsnąć do Warszawy Jelonki, kupić tą grzałkę i mi ją wysłać? Zrobię przelew oczywiście no i jakiś bonus na pewno się znajdzie w ramach podziękowania... Będę również bardzo bardzo wdzięczny...

Z góry dzięki za pomoc...
"Nauka i religia nie pozostają w sprzeczności. Nauka jest po prostu zbyt młoda, żeby to zrozumieć"

zejnowski
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Szczecin

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
zejnowski Szczecin
Podbijam temat :-) może teraz ktoś przychylny się trafi? :D
"Nauka i religia nie pozostają w sprzeczności. Nauka jest po prostu zbyt młoda, żeby to zrozumieć"

zejnowski
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Szczecin

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

skalar2.jpg

Pterophyllum scalare (Żaglowiec skalar)

roslinyakwariowe.pl w Baza zwierząt · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 20451
skalar2.jpg Znany jest hodowcom od początku XX wieku. Gatunek ten jest silnie bocznie spłaszczony. Możemy wyróżnić bardzo dużo odmian skalara takich jak np.: srebrzysta, marmurkowa, dymna i czarna.....
20250820_202846.jpg

Compsopogon - prośba o poradę

przemogasior w Glony · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2543
Cześć. Na początku czerwca zrestartowałem założony bez żadnej wiedzy zbiornik i uruchomiłem go na nowo na podłożu aktywnym (dokładny opis baniaka poniżej). Około półtora/dwóch miesięcy temu pojawił s...
IMG_7512.jpeg

Glony, nawożenie prośba o pomoc akwarium 750L

mateusz mateusz w Nawożenie · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 7831
Witajcie, Piszę z nadzieją na uzyskanie pomocy i podpowiedzi. Opiszę akwarium, parametry a później problem. Akwarium 220x55x60h zalane lipiec 2024 Filtracja sump ok 120L brutto (gąbki różnej gradac...
IMG_20241227_122359.jpg

Chory skalar

Lejla w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3348
Dzień dobry, dzisiaj rano zauważyłam że jeden skalar ma coś z płetwami i jest mniej aktywny niż zawsze bardzo proszę o pomoc.
akwarium.png

Nowe akwarium, prośba o porady

ormiel w Szkło i meble · Odpowiedzi: 62 · Wyświetlenia: 24970
Zakładam obecnie nowe akwarium (jestem początkujący) o wymiarach 60x30x35, 63l. Chcę zbudować ładny mikroświat z dużą ilością roślin. Obecny osprzęt, który mam to: - akwarium - pokrywa LED 1x12W - Fi...

Oświetlenie do 200l Aquael Optiset - prośba o radę

lukaszsz w Oświetlenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 3314
Dzień dobry. Zalałem tydzień temu nowy zbiornik żeby już się kręciło ale muszę zmodyfikować oświetlenie. Na ten moment mam: 1. Aquael LEDDY TUBE 14W SUNNY DAY&NIGHT 1270lm 2. Diversa LED Expert ...

Budowa lamp LED do nietypowego zasosowania - prośba o poradę

MrV w Oświetlenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3235
Witam! Jest to mój pierwszy post; jestem pełen uznania dla Waszej wiedzy. Stąd też mam konkretne pytania - jak się okazuje, najwięcej wiedzy praktycznej przy budowie customowych lamp LED mają akwaryś...

Jakie przyssawki do grzałki Aquael Ultra heater ?

Badman w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2710
Tak jak w temacie, bo te orginalne już nie chcę trzymać 😞

Grzałki Aquael

Gegs_02 w Filtracja · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2637
Witam, posiadam 2 grzałki od aquaela, pierwsza to Aquael ultra heater 100w i mam z nią taki problem że ciągle wykrywa że jest 26°C (a jest ledwo 20°C) przez co nie chce grzać, grzałka była schowana w ...

Statystyki

Ten temat przegląda 4335 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571603
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4335 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.