Microrazbora Galaxy _parametry wody - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Microrazbora Galaxy _parametry wody

Liczba wyświetleń: 1027·Odpowiedzi: 2
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Zaloguj się, aby zmienić widok
pawelniemiec1 Rzeszów
Witam
Chciałbym do zbiornika 240l kupić Microrazbory Galaxy na początek 20szt. Czy parametry wody jakie mam będą dobre do hodowli tych rybek :Ph= 6.6-6.8; Gh=8, Kh=5 ? Bardzo proszę o pomoc tych, którzy mają te rybki.

pawelniemiec1
Ranga: Początkujący

Miasto: Rzeszów

Rafik25 Radzymin
Mam u siebie stadko galaxy. U mnie pływają w podobnych parametrach ph~6,8 kh- 4 gh 9-10 i są zadowolone.

Rafik25
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Miasto: Radzymin

pawelniemiec1 Rzeszów
Ok dzięki. W takim razie kupię na razie 20 szt.

pawelniemiec1
Ranga: Początkujący

Miasto: Rzeszów

Powrót do Zwierzęta

Powiązane tematy

YouTube

Choroba razbor galaxy

Blamad w Zwierzęta · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 8551
Witam, potrzebuję pilnej pomocy z choróbskiem które atakuje mi razbory galaxy. Około dwóch miesięcy temu do obsady akwarium dokupiłem w przypadkowym zoologu dwie razborki, tak by wzmocnić swoje stadko...
1683112960002.jpg

Parametry wody

Jacoch w Zwierzęta · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 4246
Witam wszystkich użytkowników forum. Jestem tu nowy i pierwszy raz na forum. Akwarium zajmuje się hobbistycznie od 20lat Obsada : 3 skalary , ok 15 rodostomusów, 2 bocje wspaniałe, 2 glonojady , 1 ...
20221210_130203.jpg

Wykarmienie narybku razbory galaxy

gizmo3131 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2380
Siemka. Przychodzę do was z pytaniem czym wykarmić młode razborki ? Posiadam na stanie : JBL NobilFluid węgorka octowego Microvit basic oraz high protein Myślę żeby zacząć karmienie od JBL jak małe ...
razbora-galaxy-3.jpg

Microrazbora galaxy - rozmnażanie

domin94 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 23 · Wyświetlenia: 14606
Witam. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak odróżnić samiczkę od samca? czytałem że samiczka ma czarną kropkę przy płetwie odbytowej i mniej jaskrawe płetwy zaś u samca tej kropki czarnej praktycznie ...
YouTube

Preparaty do czystej wody a krewetki

KarolGda w Zwierzęta · Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 17268
Cześć, Chciałem zapytać Was o preparaty pomagające uzyskać "krystalicznie czystą wodę" w zbiornikach z krewetkami. Zakupiłem Tetra Crystal Water i jakie było moje zdziwienie w domu, gdy pod ...

Karmienie Rasbory Galaxy

sqizzy w Zwierzęta · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 5310
Cześć wszystkim, ostatnio do mojego akwarium trafiło 30szt. Microrasbory Galaxy. Oprócz nich i otosków nie planuję innej rybiej obsady. Mam problem z karmieniem tych małych stworzeń. Kupiłem Hikari Mi...

Ryby pływające blisko tafli wody do zbiornika otwartego

Vottar w Zwierzęta · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 8032
Czy polecicie jakieś rybki do akwarium 150l, które pływają blisko powierzni wody i nie wyskakują za często. PH w akwarium 6.8, temperatura 23 stopnie, podmiany woda ro. W tej chwili górna część akwari...

54 litry Galaxy

dosiek77 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2288
Siema. W 54l mam 14Galaxy, 6Pigmejków. Pokazały się okrzemki, czy mogę wpuścić kilka otosków czy to już za dużo?

Padające Microrazbory Galaxy

Anonim 4156 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 7169
W poprzednim akwarium 96 l miałem parke Ramirezek i dokupiłem 15 szt Microrazbor Galaxy. Po jakims czasie ostała się tylko jedna sztuka Microazbory :( W niedzielę wymieniłem akwarium na 126 l i w poni...

Rozmnażanie Razbor Galaxy - porady

Limak123 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1888
Witam,mam w swoim akwarium stadko razbor galaxy i chciałem je trochę powiększyć. Pomyślałem sobie, że zamiast dokupywać w sklepie, to spróbuję rozmnożyć obecne. Chętnie wysłucham wszystkich rad i spos...

Statystyki

Ten temat przegląda 353 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571618
 •  Liczba wątków: 49483
 •  Użytkownicy: 36918

•  Najnowszy użytkownik: mateusz_

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 352 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.