Witam Chciałbym do zbiornika 240l kupić Microrazbory Galaxy na początek 20szt. Czy parametry wody jakie mam będą dobre do hodowli tych rybek h= 6.6-6.8; Gh=8, Kh=5 ? Bardzo proszę o pomoc tych, którzy mają te rybki.
Blamad w Zwierzęta· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 8551
Witam,
potrzebuję pilnej pomocy z choróbskiem które atakuje mi razbory galaxy.
Około dwóch miesięcy temu do obsady akwarium dokupiłem w przypadkowym zoologu dwie razborki, tak by wzmocnić swoje stadko...
Jacoch w Zwierzęta· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 4246
Witam wszystkich użytkowników forum.
Jestem tu nowy i pierwszy raz na forum.
Akwarium zajmuje się hobbistycznie od 20lat
Obsada : 3 skalary , ok 15 rodostomusów, 2 bocje wspaniałe, 2 glonojady , 1 ...
gizmo3131 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2380
Siemka.
Przychodzę do was z pytaniem czym wykarmić młode razborki ? Posiadam na stanie :
JBL NobilFluid
węgorka octowego
Microvit basic oraz high protein
Myślę żeby zacząć karmienie od JBL jak małe ...
domin94 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 23 · Wyświetlenia: 14606
Witam.
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak odróżnić samiczkę od samca?
czytałem że samiczka ma czarną kropkę przy płetwie odbytowej i mniej jaskrawe płetwy zaś u samca tej kropki czarnej praktycznie ...
KarolGda w Zwierzęta· Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 17268
Cześć,
Chciałem zapytać Was o preparaty pomagające uzyskać "krystalicznie czystą wodę" w zbiornikach z krewetkami.
Zakupiłem Tetra Crystal Water i jakie było moje zdziwienie w domu, gdy pod ...
sqizzy w Zwierzęta· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 5310
Cześć wszystkim, ostatnio do mojego akwarium trafiło 30szt. Microrasbory Galaxy. Oprócz nich i otosków nie planuję innej rybiej obsady. Mam problem z karmieniem tych małych stworzeń. Kupiłem Hikari Mi...
Vottar w Zwierzęta· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 8032
Czy polecicie jakieś rybki do akwarium 150l, które pływają blisko powierzni wody i nie wyskakują za często. PH w akwarium 6.8, temperatura 23 stopnie, podmiany woda ro. W tej chwili górna część akwari...
Anonim 4156 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 7169
W poprzednim akwarium 96 l miałem parke Ramirezek i dokupiłem 15 szt Microrazbor Galaxy. Po jakims czasie ostała się tylko jedna sztuka Microazbory :(
W niedzielę wymieniłem akwarium na 126 l i w poni...
Limak123 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1888
Witam,mam w swoim akwarium stadko razbor galaxy i chciałem je trochę powiększyć. Pomyślałem sobie, że zamiast dokupywać w sklepie, to spróbuję rozmnożyć obecne. Chętnie wysłucham wszystkich rad i spos...
Statystyki
Ten temat przegląda 353 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571618
• Liczba wątków: 49483
• Użytkownicy: 36918
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 352 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej