Witam, szukam chetnych z Krakowa do zakupu salty shrimp w wiekszej ilosci, opakowanie okolo 1kg to ok 140pln wiec jest dwukrotna oszczednosc w stosunku do mniejszych opakowan. Z checia podziele to na dwie-trzy osoby.
roslinyakwariowe.pl w Baza zwierząt· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 12250
tiger2-800x400.jpeg
Krewetki Tiger są glonojadami, ich głównym źródłem pożywienia są rozmaite glony a także bio-film pokrywający liście roślin czy materiały dekoracyjne w akwarium...
Czytaj więcej...
roslinyakwariowe.pl w Zwierzęta· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3317
Zapraszamy do zapoznania się z nową ofertą marki Aquavitro (Seachem) dedykowaną miłosnikom krewetek. Za pomocą preparatów przygotujemy wodę pod dowolne krewetki.
Zobacz listę produktów
Mregal w Podłoże· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 5578
Witam
chciałbym się zapytac, czy jest sens kupowania używanego (3 miesiące) aktywnego podłoża.
Sprzedawca ma paragon ze kupił je w styczniu, sprzedaje wszystko i podłoże tez.
Podłoze to Platinum Soil...
biju w Filtracja· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 4218
Witam
Nigdy nie miałem do czynienia z filtrami Eheima stąd prośba o doradę
Mam trzy używane na oku
Ecco Pro 300 (2036)
eXpirience 350 (2426)
Profesionel 2 (2226)
Ceny zbliżone, parametry również
Nie...
zaba49 w Szkło i meble· Odpowiedzi: 62 · Wyświetlenia: 11785
Witam.
Na wstępie, jako nowy użytkownik forum, chciałbym pozdrowić wszystkich szanownych forumowiczów.
Temat jaki założyłem dotyczy nowo założonego akwarium 19 litrowego "kostki" Aquaela (...
MisterVento3 w Technika CO2· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 4302
Witam,
przymierzam się do kupna indykatora CO2, bo póki co podaje jego ilość "na oko". Tutaj w sklepie są dostępne indykatory szklane, tylko zastanawia mnie jakie uzupełnienie do niego kupić...
Statystyki
Ten temat przegląda 391 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571609
• Liczba wątków: 49480
• Użytkownicy: 36914
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 390 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej