Kupno salty shrimp gh+ - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Kupno salty shrimp gh+

Liczba wyświetleń: 381·Brak odpowiedzi
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.

13 lis 2015, 12:38 Kupno salty shrimp gh+  (#1)  

Witam, szukam chetnych z Krakowa do zakupu salty shrimp w wiekszej ilosci, opakowanie okolo 1kg to ok 140pln wiec jest dwukrotna oszczednosc w stosunku do mniejszych opakowan. Z checia podziele to na dwie-trzy osoby.

uszasz
Ranga: Początkujący

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

315528608_594360239045038_4005112070569519470_n.jpg

031l - Shrimp sand - dariuszmachander

dariuszmachander w Akwaria · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 5200
Witam mam do przedstawienia wam swoją kostkę 31l Szkło : 30*30*35h Oświetlenie: Aquael Smart sunny 6w Podłoże : piasek i ziemia ogrodowa Nawożenie: makro, mikro , carbo Rośliny : pogestemon hel...
tiger2-800x400.jpeg

Caridina cf. cantonensis (Tiger Shrimp)

roslinyakwariowe.pl w Baza zwierząt · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 12250
tiger2-800x400.jpeg Krewetki Tiger są glonojadami, ich głównym źródłem pożywienia są rozmaite glony a także bio-film pokrywający liście roślin czy materiały dekoracyjne w akwarium... Czytaj więcej...
YouTube

Camouflage Tiger shrimp

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2226
Camouflage Tiger shrimp zapraszam po pooglądania na najnowszym filmie Szopena.
YouTube

AquaVitro Shrimp - zakładanie krewetkarium Caridina

Piotr Baszucki w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2379
Może komuś się przyda :) Opisy prezentowanych produktów znajdziecie tutaj
YouTube

Aquavitro Shrimp - nowość na rynku

roslinyakwariowe.pl w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3317
Zapraszamy do zapoznania się z nową ofertą marki Aquavitro (Seachem) dedykowaną miłosnikom krewetek. Za pomocą preparatów przygotujemy wodę pod dowolne krewetki. Zobacz listę produktów

Kupno uzywanego aktywnego podłoża

Mregal w Podłoże · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 5578
Witam chciałbym się zapytac, czy jest sens kupowania używanego (3 miesiące) aktywnego podłoża. Sprzedawca ma paragon ze kupił je w styczniu, sprzedaje wszystko i podłoże tez. Podłoze to Platinum Soil...

Kupno używanego EHEIM - który wybrać

biju w Filtracja · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 4218
Witam Nigdy nie miałem do czynienia z filtrami Eheima stąd prośba o doradę Mam trzy używane na oku Ecco Pro 300 (2036) eXpirience 350 (2426) Profesionel 2 (2226) Ceny zbliżone, parametry również Nie...

Shrimp Set Aquela 30l

Rafvi w Oświetlenie · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2387
W zestawie jest jedna Aquael leddy smart 2 plant 6w. Czy jedna taka lampka da radę do mało wymagających roślin bez CO2?

Shrimp Set Smart 19l - Start

zaba49 w Szkło i meble · Odpowiedzi: 62 · Wyświetlenia: 11785
Witam. Na wstępie, jako nowy użytkownik forum, chciałbym pozdrowić wszystkich szanownych forumowiczów. Temat jaki założyłem dotyczy nowo założonego akwarium 19 litrowego "kostki" Aquaela (...

Kupno indykatora CO2.

MisterVento3 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 4302
Witam, przymierzam się do kupna indykatora CO2, bo póki co podaje jego ilość "na oko". Tutaj w sklepie są dostępne indykatory szklane, tylko zastanawia mnie jakie uzupełnienie do niego kupić...

Statystyki

Ten temat przegląda 391 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571609
 •  Liczba wątków: 49480
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: amelia_g

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 390 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.