Sam się o tym przekonam jak będę zakładał drugie krewetkarium (planuje zakup kleju Seachema by przykleić mini Pelię,bo nie mam możliwości użycia żyłki - a tej w niektórych przypadkach idzie sporo).
Jacek Pawłowski w Zwierzęta· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1239
Hej
Film dla pasjonatów Albumów i Skalarów. Simon ma naprawdę olbrzymie zbiorniki w swojej hodowli oraz piękne ryby.
Btw Mam nadzieję, że administrator nie usunie tego posta. &t=?si=XWs-oepEIpP...
Jacek Pawłowski w Zwierzęta· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2357
Cześć
Stefan proponuję, żeby padnietej rybie zrobić zdjęcie i pokazać w sklepie zoologicznym - co o tym sądzicie? U mnie w mieście nie ma dobrych 'sprzedawców/sklepów", więc czy to by pomogło, pr...
guzi75 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 5360
Witam, wiem, że w typowych krewetkariach stosuje się filtry gąbkowe ja mam w swojej kostce 31L kubełek, pre filtr, jak, kto woli HW 630B, mam pytanie odnośnie wlotu wejście rurki zasysającej, a mianow...
Ewenement81 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 18402
Witam. Mam takie pytanko ile sztuk krewetek kupić do akwarium 25l odmiana Blue Velvet? Dodatkowo proszę podanie stosunku samców do samic.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
draft w Zwierzęta· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3089
Witam wszystkich. Trochę nieśmiało zapytam o rzecz niby dla wszystkich oczywistą, a jednak strasznie trudną do znalezienia w internecie. I to nawet na forach związanych bezpośrednio z hodowlą krewetek...
Mafrin w Zwierzęta· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4871
dzień dobry posiadam akwarium 10l z krewetkami, na piasku pojawiły się małe szybko ruszające się robaczki. jakie to robaki? jak się ich pozbyć? czy zagrażają krewetkom? mają 1-2 mmm jest ich z 12 wido...
mariusz87sk w Zwierzęta· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 7672
Witam Wszystkich przymierzam sie w niedlugim czasie zrobic restart kostki 30L. Chce stworzyc sobie krewtkarium i tu moje pytania. Jakie podłoże byście zaproponowali dla krewetek Neocaridina? Dodam że ...
Aoi w Zwierzęta· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 6555
Hej, niedługo startuję krewetkarium pod taiwany i nurtuje mnie kilka kwestii, mam nadzieję, że coś podpowiecie.
1. Jako podłoże mam zamiar użyć amazonii new. Podłoże prawie roczne, także nie boje się...
Statystyki
Ten temat przegląda 136 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570984
• Liczba wątków: 48800
• Użytkownicy: 36930
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 136 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej