Wizyta na TARGACH AQUA & ZOO Poznań - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Wizyta na TARGACH AQUA & ZOO Poznań

Liczba wyświetleń: 13365·Odpowiedzi: 4
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
z.krzysztof Janowiec Wlkp.
Witam
Dla tych co nie byli, zamieściłam kilka fotek z przebiegu Targów Aqua & Zoo w Poznaniu. Zdjęcia robione telefonem więc jakość średnia. Pojawiło się kilka zbiorników roślinnych przy których można było zatrzymać się na dłuższą chwilę. Dla miłośników dyskowców też było sporo do oglądania.

z.krzysztof
Ranga: Początkujący

Miasto: Janowiec Wlkp.

Jest tam kilka perełek niektóre zbiorniki naprawdę fajne .

pagu
Ranga: Znający temat

z.krzysztof Janowiec Wlkp.
Dorzucam jeszcze kilka zdjęć akwarystyki morskiej i akwaria z dyskowcami prezentowane na tegorocznych targach.

z.krzysztof
Ranga: Początkujący

Miasto: Janowiec Wlkp.

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
kocan1 Legionowo
nx15.jpg
nx15.jpg (450.09 KiB) Przeglądane 12285 razy

Fotorelacja z Targów AquaZoo:
http://www.akwa-mania.mud.pl

zb2.jpg
zb2.jpg (392.44 KiB) Przeglądane 12285 razy

Fotorelacja z Konkursu Dyskowców:
http://www.akwa-mania.mud.pl

kocan1
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Legionowo

Dziękuję za relację. Bardzo żałuję, że nie mogłem tam być. Widzę całe mnóstwo inspirujących akwariów. Do tego warsztaty.

andorian
Ranga: Poznaje temat

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

telefon-1000020337.jpg

Sonda PH Aqua Trend

akwaAmator w Technika CO2 · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 817
Witam Czy to możliwe że sonda PH padła po 6 miesiącach ( nie całych ) użytkowania ? Mam problem ze sterownikiem PH BOT ,ale tylko w godzinach porannych 7-8 rano sterownik co chwilę załacza i wyłącza ...
YouTube

Galeria Green Aqua - przegląd lato 2026

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 531
14_1_3825.jpg

Nowe reduktory CO2 Aqua-Art v2 - jeden lub dwa manometry

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2734
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/nowe-reduktory-co2-aqua-art-v2-jeden-lub-dwa-manometry_1_intro.jpg Druga generacja reduktorów Aqua-Art. Polska marka Aqua-Art wprowadz...
YouTube

Film Warsztaty z Yusuke Homma w Green Aqua.

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1645
Hej Ciekawy film jak zrobić aranż. Yusuke Homma podaje dużo trików, ponadto przedstawia jego relację jako ucznia z Takashi Amano. ?si=Cm013vYTzV8H1Lxu
YouTube

Film Mały zbiornik - aranż Green Aqua.

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1595
Hej Film pokazuję jak fajnie można zaaranżować mały zbiornik. ?si=etqQaJl7TxK7jGQU
YouTube

Film Ciekawy aranż made in Green Aqua

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1757
Hej Miłego oglądania - są napisy po polsku. ?si=WCc-WQrjpP1ilWgp
NCO2-3MULTIDIRECTION.jpg

Multi reaktor NCO2-3 Aqua nova MONTAŻ

Przemo80 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 6022
Witam drodzy forumowicze. Zakupiłem właśnie multi reaktor NCO2-3 Prosty jak budowa cepa. Problem polega na tym że ani w opakowaniu ani na stronie producenta, ani w głębinach internetów nie znalazłem ...
podloze-chihiros-aqua-soil.jpg

Batalia podłoży aktywnych - Chihiros Aqua Soil

Piotr Baszucki w Podłoże · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 5683
podloze-chihiros-aqua-soil.jpg Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podł...
YouTube

Film Green Aqua poradnik początkującego Aquascarpera

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1051
Hej Pokazane jest na filmie jak założyć fajny aranż. Warto włączyć napisy ( jest po polsku). ?si=KsAHp7w6qJLJfCQl

Ziemia aqua soil termin ważności??

klosiu2 w Podłoże · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4113
Witam. Posiadam 30l ziemi aqua soil i chciałbym jej użyć do baniaka. Jedyne pytanie, które mnie nurtuje to czy mogę ją jeszcze użyć. Ziemia była zakupiona chyba z 4 lata temu i nie wiem czy ma jakiś ...

Statystyki

Ten temat przegląda 595 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570990
 •  Liczba wątków: 48802
 •  Użytkownicy: 36933

•  Najnowszy użytkownik: alek_bin

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 594 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.