No cóż plaża bez zarzutu jak to na twoje pracę przystało. Dużo detali które nadają smaczku aranżacji. Z oceną reszty trzeba poczekać aż się wszystko rozrosnie jak tego oczekujesz
Mój kanion powstał w kilka godzin - od 16,00 do 0,30 wraz z wyłowieniem ryb i roślin z 75l. baniaka,usunięciem starej szafki TV,ustawieniem nowej Budżet z akwarium,ułożeniem aranżacji,posadzeniem nowych roślin,zalaniem,wpuszczeniem ryb i na końcu sprzątaniem.
Można powiedzieć,że zap....rz był podobny jak na Twoim filmie.
tomaszsu75 napisał(a):Mój kanion powstał w kilka godzin - od 16,00 do 0,30 wraz z wyłowieniem ryb i roślin z 75l. baniaka,usunięciem starej szafki TV,ustawieniem nowej Budżet z akwarium,ułożeniem aranżacji,posadzeniem nowych roślin,zalaniem,wpuszczeniem ryb i na końcu sprzątaniem.
Można powiedzieć,że zap....rz był podobny jak na Twoim filmie.
Mnie korci żeby zrobić reset w mojej 72L ale jak sobie pomyśle ile czasu trzeba by było poświęcić na wyłowienie samych krewetek to mi przechodzi hehe
Przy moich pierwszych roślinnych baniakach myślałem, że da się wszystko zrobić w jedno popołudnie było mega zaskoczenia jak mnie noc zastawała, a tu jeszcze tyle do zrobienia...
bielu1985 napisał(a):Mnie korci żeby zrobić reset w mojej 72L ale jak sobie pomyśle ile czasu trzeba by było poświęcić na wyłowienie samych krewetek to mi przechodzi hehe
Najgorsze zacząć i dojść do momentu gdy akwa jest już umyte i możemy układać od nowa aranż .
Mnie korci żeby zrobić reset w mojej 72L ale jak sobie pomyśle ile czasu trzeba by było poświęcić na wyłowienie samych krewetek to mi przechodzi hehe
Przy moich pierwszych roślinnych baniakach myślałem, że da się wszystko zrobić w jedno popołudnie było mega zaskoczenia jak mnie noc zastawała, a tu jeszcze tyle do zrobienia...
przemogasior w Akwaria· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2707
Cześć. Chciałbym zaprezentować Wam mój (a wg ksiąg wieczystych - mojej córki 😜) baniak założony na początku czerwca i dostrajany z pomocą kolegi BATERIA (jeszcze raz serdeczne dzięki za rady).
Zbior...
kondraath w Akwaria· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 10800
Witam,
Na forum jestem od dawna ale dopiero dzisiaj odważyłem się pokazać moje aktualne akwarium.
Akwarium: 60x30x30
Oświetlenie: Twinstar 600EA
Filtracja: Oase BioMaster 350
Podłoże: ADA amazonia
Naw...
mgiecek w Akwaria· Odpowiedzi: 72 · Wyświetlenia: 32915
Witajcie,
Po spadku otrzymałem akwarium i postanowiłem to wykorzystać... Zbiornik zalany w czwartek cieszyńską kranówką + Azoo supreme guard + Azoo aquaguard plus.
Podmiana wody codziennie ok. 10L.
...
Adamsky41 w Akwaria· Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 9542
Witajcie.
Po kilku nano akwariach ht na podłożach aktywnych nadszedł czas na postawienie akwarium ht na podłożu jałowym z nawożeniem solami. Dotąd nawoziłem Qualdropem więc w sumie to akwarium to będ...
NeonCzarny5 w Akwaria· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3047
54 – Średniak – NeonCzarny5
Cześć,
Dzisiaj chciałbym Wam przedstawić mój drugi zbiornik, nazwany przez domowników średniaczkiem. Na jego aktualną aranżację ogromny wpływ miały prace Mateusza Salaw...
ko_wal25 w Akwaria· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 8444
Witam serdecznie,
Pragnę przedstawić moje akwarium, którego aranżacja powstała zupełnie przypadkowo a mianowicie po zakupie grupy roślin od kilku różnych osób umieszczałem je losowo i tymczasowo jed...
salava8 w Akwaria· Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 11455
Jakiś czas temu pytałem na forum o tanie oświetlenie LED do pokrywy. Musze przyznać że chyba udało mi się znaleźć dobre rozwiązanie. Poniżej prezentuje zestaw akwariowy założony dla syna kolegi. To je...
Pescado w Akwaria· Odpowiedzi: 60 · Wyświetlenia: 35007
Moje pierwsze akwarium LT
Wymiary: 60 x 30 x 30 / 54 L
Rośliny:
Alternanthera Reineckii
Eriocaulon Cinereum
Cryptocoryne Beckettii Red
Hydrocotyle Triparita Japan Mini
Ludwigia Palustris
Rotala Vert...
A Jak Akwarium w Akwaria· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 5997
Jedna z wielu aranżacji które stworzyłem ale jedna jedyna do której chętnie wracam wspomnieniami :D
Dane Techniczne:
Akwarium: 60x30x30;
Filtracja: Aquael Turbo 500 + Dodatkowy "chińczyk&qu...
Statystyki
Ten temat przegląda 660 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570937
• Liczba wątków: 48796
• Użytkownicy: 36925
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 660 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej