Sklep akwarystyczny Kraków - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Sklep akwarystyczny Kraków

Liczba wyświetleń: 1655·Odpowiedzi: 6
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok

15 paź 2015, 13:10 Sklep akwarystyczny Kraków  (#1)  

Cześć,

Sklep akwarystyczny w którym dotychczas kupowałem ryby bardzo podupadł. Sprzedają już bardzo kiepskiej jakości rybki.

Mam prośbę, czy ktoś mógłby mi polecić jakiś sklep w Krakowie z rybami, zdrowymi, z dobrych hodowli? Chodzi mi w szczególności o Razbory Galaxy.

blixa
Ranga: Zainteresowany tematem

conceptmartin Kraków

15 paź 2015, 14:30 Re: Sklep akwarystyczny Kraków  (#2)  

Hej. Bardzo dobry sklep jest na bieńczycach z tyłu za salonem skody. Bardzo duzy wybór rybek i niektóre mało spotykane. Ceny może trosze wyzsze, ale rybki są naprawde w swietnej kondycji po kwarantannie. Felernego towaru tam nie mają. Polecam bo sam sie tam zaopatruje. Sklep sie nazywa Fajna rybka. Pozdrawiam

conceptmartin
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Kraków

15 paź 2015, 14:33 Re: Sklep akwarystyczny Kraków  (#3)  

Dawniej kupowałem w Fajnej Rybce i nie miałem problemów , obecnie tylko giełda na komandosów, gość na samym końcu po prawej stronie na wprost od wejścia ,jeżeli znajdę wizytówkę to mogę podać telefon bo lepiej zapytać wcześniej czy będzie miał na giełdzie interesującą nas rybkę ,ostatnio miał galaxy .

KojiroSasaki

Polecamy zakupy w sklepie forumowym

15 paź 2015, 14:42 Re: Sklep akwarystyczny Kraków  (#4)  

Ja tego goscia nie polecam burak jakich mało...ale za to polecam straszych Panów po lewej stronie od wejscia którzy sami hoduja neony i własnie microrasbory w tym galaxy i erythromicron,choc nie zawsze je mają na stanie

haldokholk
Ranga: Stały bywalec

Wspieram stronę kontem Premium

Anonim 1811

15 paź 2015, 15:29 Re: Sklep akwarystyczny Kraków  (#5)  

Głupio się reklamować, ale mamy Galaxy z prywatnej hodowli, zdrowe i duże (8zł sztuka). Młyńskiej ;)

Anonim 1811

15 paź 2015, 19:29 Re: Sklep akwarystyczny Kraków  (#6)  

To ja się podepnę. Gdzie w Krakowie kupić krewetki Crystal Red?

andorian

15 paź 2015, 20:01 Re: Sklep akwarystyczny Kraków  (#7)  

Dzięki wszystkim. Skorzystałem od razu z sklepu Fajna Rybka. Panowie przywożą do domu w przypadku zakupów powyżej 50 zł. Ekstra opcja, dziś zamówiłem i już są. Ryby w dobrej kondycji.

Chester, co do waszego sklepu - też na pewno skorzystam w najbliższym czasie. Dzięki.

blixa
Ranga: Zainteresowany tematem

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Sklep Zoo Flottman w Niemczech

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1392
Zapraszam do obejrzenia. Przypominam o możliwości automatycznego tłumaczenia napisów na j.polski.
YouTube

Sklep aquascapingowy w Szwajcarii

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3128
Zapraszam do obejrzenia wnętrz sklepu dedykowanego akwarystyce roślinnej i aquascapingowi, który powstał w Szwajcarii. Materiał okraszony jest pokazem zakładania akwarium.
YouTube

ADA odwiedza kolejny sklep

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 6280
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2013/maj-2013/ada-aqua-forest.jpg Zespół Aqua Design Amano odwiedza z kamerą kolejny japoński sklep akwarystyczny. Wystarczy ...

ADA odwiedza kolejny sklep (B-BOX aquarium)

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 6456
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2013/lipiec-2013/ada-4.jpg Zapraszamy do obejrzenia kolejnego filmu Aqua Design Amano. Tym razem firma odwiedza sklep akwarystyczny B-BOX aquari...

Komputer akwarystyczny

Totik w Technika CO2 · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 6892
Mój komputer akwariowy "Skalar" powoli dogorywa, szukam jakiegoś zamiennika, może polecicie coś sensownego? Interesuje mnie coś co by miało następujące funkcje: - pomiar temperatury, najlep...

Mop akwarystyczny

Anonim 45734 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 11336
Witam! Mam zamiar zacząć rozmnażać rybki. Mniej więcej wiem już coś na ten temat, tylko mam problem, bo nie mam żadnego mchu, ale na wielu forach czytałem, że zamiar własnie mchu robi się tzw mop akw...

KNO3, KH2PO4, K2SO4- jaki producent/sklep w UK lub PL

bartosz34 w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2307
Witam, używam u siebie makro, które nabywałem od osoby która chwilowo zamknęła swój "domowy sklepik" i poszukuję sprawdzonego producenta lub sprzedawcy (UK lub Polska) który ma w swojej ofer...

[KRAKÓW] Akwarium roślinne do firmy - zlecę start i serwis

Fisher King w Szkło i meble · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1847
Szanowni Forumowicze, Potrzebuję pomocy w aranżacji akwarium w centrum Krakowa :D Jako nastolatek, interesowałem się akwarystyką. Miałem wówczas “akwarium roślinne” (z krewetkami i pielęgniczkami R...

Ozon, a silikon akwarystyczny...

akwafun w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 4213
Witajcie, czy ozon w dużym stężeniu działa jakoś negatywnie na silikon akwarystyczny? Pytam, ponieważ posiadam ozonator o dość dużej wydajności, którym dezynfekuje sobie klimatyzacje w samochodach i c...

POMOC w sprawdzeniu zestawu CO2 Kraków

kajorek w Technika CO2 · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2158
Witam, jak w temacie, szukam kogoś z Krakowa kto ma doświadczenie w CO2 i zgodzi się poświęcić chwilę na przyjrzenie się instalacji jaką posiadam. Oczywiście podjadę na miejsce ze sprzętem. Mam probl...

Statystyki

Ten temat przegląda 477 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571013
 •  Liczba wątków: 48810
 •  Użytkownicy: 36936

•  Najnowszy użytkownik: m_d

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 477 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.