Aludekor 120 - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Aludekor 120

Liczba wyświetleń: 7395·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
nosferatu83 Ś-cie

04 paź 2015, 13:20 Aludekor 120  (#1)  

Witam
Chciałbym sie zapytac czy ktos z Was posiada owa szafeczke Aludekor 120.
Wyglada mniej wiecej tak jak na dole fotos.
Jednak nurtuje mnie jedna sprawa. Szukałem informacji nt dokladniejszej budowy i jedynie co znalazlem to przekrój na ktorym widac (badz nie) tył szafki na ktorym nie ma zabudowy. Jako ze powinna wytrzymywac 360kg to mam lekkie obawy co do stabilnosci jesli faktycznie mialoby nie byc tylnej scianki (nawet jakiejs polowicznej na bokach).
Jesli ktos ma proslibym o jakies foto badz cokolwiek.

nosferatu83
Ranga: Początkujący

Miasto: Ś-cie

12 paź 2015, 14:21 Re: aludekor 120  (#2)  

Witaj. Ja posiadam ten model i też miałem obawy czy wytrzyma i wytrzymuje. Z tyłu jest po środku płyta wiórowa ale po bokach jest prześwit. Ja sobie wzmocniłem tył wstawiając kawałki płyty wiórowej szerokości 12 cm i przykręciłem je do boku z tyłu od strony drzwiczek. Jak postawiłem akwa to szafka się trochę kolibie i teraz zastanawiałbym się czy wkręcać te nóżki oryginalne co są w zestawie ale chyba bym nie dał. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Pozlecam tą szafkę.

zbig
Ranga: Początkujący

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

20211130_160653.jpg

Sinkor wrgb maister wifi 120

waldimaszewski w Oświetlenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4683
Witam, posiadam w swoim akwarium 160x60x60 lampe ATI w ktorej swieca T5 4x54W 2x aquastar i 2x grolux bylo to wystarczajace swiatło dla dyskow i roslin ktore posiadam, jako ze przyszedł czas wymiany s...
YouTube

Film ADA Zbiornik 120 cm Iwagumi

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1637
Hej Bardzo ładne Iwagumi. Miłego oglądania. ?si=3KIMnQ7XEx6naxoK
YouTube

Film ADA - zbiornik 120 cm Crag forest

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1504
Hej Miłego oglądania. &t=?si=KUOPoUV3FoyAeS_F
maxresdefault-2.jpg

Film ADA - Akwarium 120 cm

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1549
Hej Miłego oglądania. ?si=8hN4zjYDSt79m0XP

Oświetlenie dla Aquael Glossy 120

Kemeiz w Oświetlenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1491
Witam wszystkich Po długiej przerwie postanowiłem reaktywować akwarium roślinne. Na ten cel przeznaczam akwarium, w którym dotąd były puszczaki. I tu mam zagwozdkę. Bo poprzednim razem jaka miałem ak...

Nawożenie Iwagumi - 120 l - mała ilość roślin

brunonatura w Nawożenie · Odpowiedzi: 23 · Wyświetlenia: 9567
Cześć, rozpoczynam nowy wątek, aby nie mieszać w innych założonych przeze mnie. Chciałbym rozpocząć nawożenie w moim Iwagumi. Akwarium ma miesiąc i dojrzało. Mam dwa gatunki roślin Eleocharis parvula...

Oświetlenie 120

ziele66 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 978
Witam Mam w akwarium 120 świetlówkę LED Aquael 10w plant plus dwie świetlówki marketowe. Chce wymienić te dwie świetlówki na Aquael 14w plant jedną lub dwie lub świetlówki happet w większej ilości ja...

Belka LED DIY ( 120 cm )

kubanczyk892 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1780
Witam wszystkich , jako , ze jestem nowy na forum i nie przejrzałem w większości postów dotyczących belek LED DIY , chciałbym prosić o pomoc lub o zaprojektowanie belki LED ( 120 cm ) do akwarium rośl...

Juwel Lido 120 dołozenie belki Led Czy T5

marcinsik2 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2611
Posiadam akwarium Juwel Lido 120 jest to akwarium 60 długość szerokosc 41 i wysokość 60 cm. Mam w nim belkę Juwel z oświetleniem LED jedną day 9000k i druga Naturę 6500k . Chcę dokupić druga belkę juw...

Ławice do 120 L

rekordarek w Zwierzęta · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4979
Akwarium 80x40x40, obecnie zamieszkiwane przez 5 otosków i 5 Amano. Zastanawiam się nad ławicową „masą” do akwarium. Czy można pozwolić sobie w takim zbiorniku na dwie grupy po 10-12 osobników? Mam tu...

Statystyki

Ten temat przegląda 908 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 570932
 •  Liczba wątków: 48794
 •  Użytkownicy: 36922

•  Najnowszy użytkownik: wiewiórka_małkowicz

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 908 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.