Martino w Rośliny· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2585
Hej, ostatnio borykam się z problemem słabego wzrostu Hemianthus Cube, listy bieleją i roślina znika. Po wsadzeniu sadzonki invitro, po 4 dniach listki robią się białe.
Parametry wody
po4: 1.9
No3: ...
Zulu Gula w Oświetlenie· Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 10776
Witam.
Moze slabo szukalem, ale nie znalazlem nigdzie projektu DIY, który jako bazę pod LEDy SMD używał dedykowanej płytki pcb (aluminium lub laminat FR4). Coś w stylu komercyjnych produktów. Większo...
Pytanie takie bardziej ogólne - akwarium takie bardziej paletkowe ,nie jest nawożone, niektórym udaje się utrzymać rośliny w doniczkach stosując tylko nawóz pod korzenie ,dla roślin mało wymagających ...
Marbra3850 w Rośliny· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 4705
Witam mam pytanie moja zabienica puszczą czerwone liscie czym jest to spowodowane
Wysłane z SM-A515F przy użyciu aplikacji mobilnej roslinyakwariowe.pl
Szczuply_ w Technika CO2· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 4490
Witam,
Mam problem ponieważ dostałem cały zestaw co2 wraz z butlą i szczerze powiem nie wiem jak to zamontować jakie elementy i do czego służą te elementy zestawu jak to uruchomić żeby nie wybuchło c...
Zybi76 w Glony· Odpowiedzi: 37 · Wyświetlenia: 23577
Witam
Wiem było już wałkowane o tym wiele razy ale po dosłownie 2 latach walki z tymi glonami i przeczytaniu masy artykułów sprawa została rozwiązana postaram się wszystko wyjaśnić w poniższym poście...
Anonim 59529 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 7614
Witam
Posiadam 112 litrowe roślinne akwarium. Rośliny pospolite jak nurzaniec, kryptokoryna, żabienica itd. Miałem swego czasu belke 2 x24 wat T5 świetlówki. Rośliny ładnie mi na niej rosły(świetlówk...
Statystyki
Ten temat przegląda 731 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570958
• Liczba wątków: 48800
• Użytkownicy: 36926
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 730 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej