- 2,20 min. W zbiorniku zaraz po prawej stronie - duże ivagumi - na innym filmie pokazane jest jak przystępują do całkowitego zlikwidowania trawnika na samym dole,gdyż słabo rósł (może uda mi się znaleźć ten film) i nasypano piasku. Więc to dziwne..... .Powtórne obsadzenie dna? .Ciekawe.....
- Zauważyłem nowy design opakowania Amazonii - kolorowy napis !?.Może i my się doczekamy....
- Zakaz palenia - tak,to się zgadza. Gdyż w katalogach jest podany adres wraz z wszelkimi informacjami dotyczącymi dojazdu jaki i obowiązującym zakazem ..."na terenie całej galerii i na parkingu".Ale zakaz focenia?.Możliwe,że był.To w takim razie skąd fotorelacje naszych kolegów?.
Przyznaję się - nie jestem 100% "Adawczykiem" jeżeli mogę się tak wyrazić (mam tylko Step2 i ECA ) i aż tak bardzo nie interesują mnie ciekawostki,nowinki ze świata ADA (obejrzę ale się nie ekscytuję) - wiadomo dlaczego. Przyjmuję je jako normę!.
Natomiast filmy i zdjęcia pokazujące zbiorniki to chętnie oglądam,bo jest na co popatrzeć
tomaszsu75 napisał(a):Piotrze (aby nie zanudzać wątku)
Przyznaję się - nie jestem 100% "Adawczykiem" jeżeli mogę się tak wyrazić (mam tylko Step2 i ECA ) i aż tak bardzo nie interesują mnie ciekawostki,nowinki ze świata ADA (obejrzę ale się nie ekscytuję) - wiadomo dlaczego. Przyjmuję je jako normę!.
Natomiast filmy i zdjęcia pokazujące zbiorniki to chętnie oglądam,bo jest na co popatrzeć
pozdr.
Spokojnie, raczej mało kto jest. Zresztą nie to jest wyznacznikiem bycia akwarystą roślinnym - liczy się efekt.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 374 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej