Zapraszamy do zapoznania się z nowym funkcjonalnościami, które wprowadziliśmy w ostatnim czasie na stronie. Mamy nadzieję iż ułatwią one korzystanie z zasobów Serwisu. Wkrótce jeszcze więcej przydatnych funkcji! :)
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-cat113-akwarium-inpost-de024a7f49187b3a9dd1099f78ca884b.jpg
Miło nam poinformować o aktualizacji modułu nadawania paczek w naszym sklepie inter...
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/artykuly/wabi-kusa/wabi-kusa16.jpg
Wszystkich miłośników japońskiego stylu Wabi-Kusa zapraszamy do dzielenia się doświadczeniami na forum dyskusyjnym .
Czy...
Supermarek93 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 35 · Wyświetlenia: 10554
Cześć,
Śledzę od jakiegoś czasu forum i mając już zamówione akwarium 350l o wymiarach 140x50x50 chciałem Was prosić o pomoc w wyborze oswietlenia. W akwarium planuję dozowanie CO2. Konkretnych roślin ...
Szpanerski w Szkło i meble· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1726
Hej! Jestem nowy na forum więc na wstępie przedstawię się swoim pierwszym zbiornikiem. Mam też do niego kilka pytań - jeśli cały mój wątek lub pojedyncze pytania powinny trafić do innego działu to z g...
Traper w Szkło i meble· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 2353
Witam !
Od ponad tygodnia wertuje forum, multum ciekawej przydatnej wiedzy przez co coraz mniej podoba mi się mój LT baniak 80l który odpaliłem miesiąc temu.
P ó ki nie ma czego żałować zacznę z ni...
Miło nam poinformować iż nasza aranżacja "InVitro Scape" zdobyła nagrodę akwarium miesiąca prestiżowego forum AquascapingWorld.com
Otwieramy w ten sposób drogę do łatwego i ekonomicznego invitrosca...
marecki373 w Podłoże· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1976
Witam wszystkich serdecznie -).
To mój debiut na forum:-).I chciałbym zaczerpnąć informacji i porady odnośnie podłoża.Kilka informacji o planowanym zbiorniku.170x50x55 ,oświetlenie HQI 2x(150W+2x24...
manius112 w Nawożenie· Odpowiedzi: 30 · Wyświetlenia: 6199
Witam.
Stawiam nowego posta ponieważ wyczytałem chyba większość o glosostigmie na forum ale nadal nie umiem wyciągnąć wniosków co do jej wzrostu.
Tydzień temu założyłem kostkę 21l opi white (może p...
Statystyki
Ten temat przegląda 324 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570966
• Liczba wątków: 48800
• Użytkownicy: 36927
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 323 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej