Żegnamy Hate - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Żegnamy Hate

Liczba wyświetleń: 812·Odpowiedzi: 2
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
hate Edinburgh

23 maja 2015, 23:26 Żegnamy Hate  (#1)  

hate napisał(a):chyba niebawem dostane bana od moderatora za nie używanie dużych liter i takie tam (obrażanie i ośmieszanie innych osób oraz nie przestrzeganie zasad n-etykiety oraz savoir-vivre?u") wiec przyszedł czas się z wami pożegnać polonista zakichany :D:D:D

hate
Ranga: Zaawansowany użytkownik

Miasto: Edinburgh

Polecamy zakupy w sklepie forumowym

24 maja 2015, 10:16 Re: Żegnamy Hate  (#2)  

E-mail przesłany dziś rano na adres redakcji:

Chciałem się tylko z wami pożegnać i podziękować za Bana mimo ze wiele osób popełnia błędy ortograficzne nie uzywa znaków interpunkcyjnych i duzych liter tylko ja zostałem upominany jak w podstawówce to forum nigdy nie będzie forum dla ludzi no szkoda lecz z jednego jestem zadowolony wyrwałem się z tego pseudo forum z mało dowartościowanym MODERATOREM PALANTEM

Pozdrawiam
HATE
Nigdy więcej tego forum

Odpowiedź redakcji:

Szanowny Panie,

Na Forum obowiązuje wymóg przestrzegania zasad pisowni, szczególne iż przeglądarka podkreśla błędy na czerwono a ich ignorowanie jest wyrazem szacunku do użytkowników i pracy obsługi strony. Regulamin strony jasno precyzuje te kwestie.
Nie był to odosobniony przypadek lecz notoryczne zaniedbanie.

Upomnienie moderatorki jest w pełni uzasadnione.
Natomiast takie listy wysyłane pod jej adresem są niedopuszczalne i spotkały się z prawidłową reakcją w postaci blokady dostępu do strony.

hate napisał(a):czepiasz się mnie to jak ci moja pisownia nie odpowiada to wypierdalaj i mnie zbanuj wysłałem ci kilka osób co robią tez błędy i ich się nie czepiasz wiec ODPIERDOL SIE

roslinyakwariowe.pl
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Kraków

Wspieram stronę kontem Premium

Rafik25 Radzymin

25 maja 2015, 20:11 Re: Żegnamy Hate  (#3)  

Tak.. Hate i jego kultura a raczej jej brak.. Według mnie moderatorka prawidłowo postąpiła dając blokadę na konto.

Rafik25
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Miasto: Radzymin

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

akwa2014.jpg

96l - roślinne - hate

hate w Akwaria · Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 8435
Witam na początku chciałem przeprosić za mój baniak ale oglądając baniaki tu na forum to mój ze tak napisze jest hmmm słabe ale co mi tam pierwszy baniak a człowiek podobno uczy się całe życie a teraz...

Statystyki

Ten temat przegląda 387 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571609
 •  Liczba wątków: 49480
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: amelia_g

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 387 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.