E-mail przesłany dziś rano na adres redakcji:Chciałem się tylko z wami pożegnać i podziękować za Bana mimo ze wiele osób popełnia błędy ortograficzne nie uzywa znaków interpunkcyjnych i duzych liter tylko ja zostałem upominany jak w podstawówce to forum nigdy nie będzie forum dla ludzi no szkoda lecz z jednego jestem zadowolony wyrwałem się z tego pseudo forum z mało dowartościowanym MODERATOREM PALANTEM
Pozdrawiam
HATE
Nigdy więcej tego forum
Odpowiedź redakcji:Szanowny Panie,
Na Forum obowiązuje wymóg przestrzegania zasad pisowni, szczególne iż przeglądarka podkreśla błędy na czerwono a ich ignorowanie jest wyrazem szacunku do użytkowników i pracy obsługi strony. Regulamin strony jasno precyzuje te kwestie.
Nie był to odosobniony przypadek lecz
notoryczne zaniedbanie.
Upomnienie moderatorki jest w pełni uzasadnione.Natomiast takie listy wysyłane pod jej adresem są niedopuszczalne i spotkały się z prawidłową reakcją w postaci blokady dostępu do strony.
hate napisał(a):czepiasz się mnie to jak ci moja pisownia nie odpowiada to wypierdalaj i mnie zbanuj wysłałem ci kilka osób co robią tez błędy i ich się nie czepiasz wiec ODPIERDOL SIE