Microvity z Intermagu - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Microvity z Intermagu

Liczba wyświetleń: 3652·Odpowiedzi: 4
Metody nawożenia roślin akwariowych. Analiza parametrów wody i dobór właściwych preparatów.
Zaloguj się, aby zmienić widok

13 paź 2003, 16:01 Microvity z Intermagu  (#1)  

Witam,

chciałbym zapytać, czy komuś z Was udało się znaleźć w W-wie lub okolicach sklep ogrodniczy sprzedający preparaty Mikrovit xx z Intermag'u. Namierzyłem warszawską hurtownię, gdzie dostałem dwa namiary na sklepy.Goście niestety twierdzą, że nie mają tego asortymentu. A strzelania w ciemno z książki telefonicznej mam już dość.

Będę wdzięczny za ewentualne info.
Pozdrawiam,
Robert

sapon
Ranga: Początkujący

rutko10 Wołomin

28 paź 2003, 20:33   (#2)  

Mikrowit FE przy Al. Krakowskiej =centrum ogrodnicze.
Pozostałe mikrowity na Łopuszńskiejak chcesz dokładne namiary podaję swój telefon
0600086403 od 20:00
jacek

rutko10

Miasto: Wołomin

iDDT wawa <-> raDOM

29 paź 2003, 14:30   (#3)  

tez szukalem i w wawie nie znalazlem. na lopuszanskiej przywitala mnie tablica nad drzwiami wejsciowymi "Nie prowadzimy sprzedazy detalicznej". bylo to prawie rok temu wiec teraz moze sie cos zmienilo.
Mikrovity kupilem w Ozarowie. niestety nie pamietam nazwy sklepu. znajduje sie on przy samych torach. wysiadajac z pociagu od razu w oczy rzuca sie hurtownia ogrodnicza, w ktorej tez sa mikrovity ale nie sprzedaja w detalu. 200m dalej jest sklep, w ktorym mozna kupic to samo co w hurtowni.

Ryszard
wawa <-> raDOM

iDDT

Miasto: wawa <-> raDOM

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Tomasz Kurek Konstancin - Jeziorna

29 paź 2003, 14:43   (#4)  

Wtopeczka

Zadzwoń do INTERMAGU i tam powiedzą Ci jaki sklep ostatnio kupowal od nich
interesujące Cię mikrovity :-)))
Pozdrawiam
Tomasz Kurek

Tomasz Kurek
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Konstancin - Jeziorna

Grzegorz Zbieć

31 paź 2003, 11:51   (#5)  

Wczoraj napisałem do Intermagu ‘intermag@intermag.pl’ i jeszcze wczoraj dostałem w odpowiedzi informację że Chelot żelaza Forte którego szukam dostanę:
ZAOPATRZENIE OGRODNICZE
ul. Bakalarska 2 (teren starej giełdy kwiatowej )
Warszawa
Tel kontaktowy 0601 208 508 Pan Piotr Gregorczuk
Rano byłem i dostałem. Spytałem o pozostałe Mikrovity – wszystkie dostępne.
Uwaga sklep otwarty tylko do 10:00.

Grzegorz Zbieć

Powrót do Nawożenie

Powiązane tematy

Mikro plus Intermagu - dawkowanie

Mcj123 w Nawożenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2145
Wiem że jest sporo na ten temat ale jakoś nie mogę wyliczyć dawek dla siebie. Co znajdę sposób na liczenie to wychodzi inaczej :( 100ml nawozu (jak w temacie) rozrobiłem w 900ml wody, czyli mam 1l na...

Jak poprawnie wykonać nawóz MIKRO z INTERMAGU MIKROPLUS

krisppl w Nawożenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 1375
Wiem ze temat był już wałkowany wiele razy ale ostatnio wpadł mi w rece Intermag Mikroplus i osobno Fe 13% i chciałbym się dowiedzieć czy coś się zmieniło ... może jakies korekty odnośnie przepisu it...

Mikro a mikro plus intermagu

Yucao w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 779
Zauwazylem ostatnio ze oprocz zwyklego mikro intermagu jest dostepne takze mikro plus. Jest jakas konkretna roznica miedzy nimi? Lepiej wziac zwykle czy plus?

Problem z mikroplus intermagu

krisp w Nawożenie · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 1320
Witam, mam pytanie odnosnie nawożenia intermagiem Mam notoryczny z tym problem. Szczegółowe dane akwarium: akwarium: 240 L o wymiarach 120/40/50 ustabilizowane - 8mc temperatura: 22 C...

Jak rozrobic mikro plus intermagu?

zeciak87 w Nawożenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 1649
witam zakupilem Mikro plus Intermagu i nie wiem jak je rozrobic? Moze ktos sie orientuje w jakich proporcjach sie to rozrabia? Akwarium 300l z tego co wyczytalem to rozrabia sie je tak samo jak zwy...

Psucie się MIKRO Intermagu

cwic w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 601
Witam, Kupiłem Nawóz mikro intermagu jakieś 3 miesiące temu, stał rozcieńczony do akwarium w temperaturze pokojowej. Ostatio widzę ciągłe braki fe, czy mozliwe jest że nawóz się po prostu zepsuł?...

Które mikro intermagu?

piotrek_pajak w Nawożenie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 2760
Kończy mi się mikro, a że wiele osób polecało mi przerzucenie się na Intermag chciałbym go teraz zakupić. I tu mam pytanie do użytkowników. W ofercie Intermagu są trzy nawozy Mikro: -Mikro -Mikro ...

Mikro Intermagu w Wroclawiu

Jakub13 w Nawożenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2294
Witam Czy moze ktoś wie gdzie można kupić w Wrocławiu Mikro lub Mikro plus firmy Intermag. Wiem ze sa przynajmniej 2 sklepy sprzedające produkty tej firmy ale maja tylko Mikrovity. Pozdrawiam

Mikro Intermagu

RufusT w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 799
Czy ktoś mógłby mi pomóc w wyliczeniu składu mikro intermagu przy zalecanych rozcieńczeniach? Intermag podaje skład tutaj: http://www.intermag.pl/pl/mikro.htm Tyle że nie rozcieńczam według sugero...

gdzie w W-wie dostane mikrovity Intermagu?

filip w Nawożenie · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2373
Od jakiegoś czasu poszukuję właśnie mikrovitów z Intermagu i nigdzie ne mogę się na nie natknąć. Możecie mi podpowiedziec je gdzie znajdę w Warszawie ?

Statystyki

Ten temat przegląda 370 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570997
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36935

•  Najnowszy użytkownik: marcin stuglik

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 369 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.