akwafun napisał(a):Może byś kolego coś więcej tu napisał o tym baniaczku?
akwarium jest tak prosto złożone ,że nie ma co się rozpisywać poza tym dlatego wylądowało w dziale aquascaping,bo chodzi tu o sam aranż a aranż oparty jest o cladophore wyłącznie miłego ogladania
wujek napisał(a):Ja nie bardzo rozumiem wrzucanie rozmazanych zdjęć z telefonu, pokazując jakość? ale czego jakość? bo rozmazana kostka jakoś jakości nie przedstawia
msnolan napisał(a):Adam, no co Ty kilkoma hejtami się przejmujesz?
.
nie przejmuje się to taka była próba czy coś tu idzie w dobrym kierunku,ale niestety znowu wyszło na NASZE Przykro mi ,że chłopaki dali się wkręcić ,ale to świadczy tylko o potwierdzeniu Naszych przypuszczeń. pozdrawiam
Nie sądzę, żeby był to jakikolwiek test-żart, czy nabijanie postów. Patrząc na galerie "nano studio art" takie kąski jak byle jakie zdjęcie nie są jakimś wyjątkiem, np. zaglonione anubiasy, albo nawalenie na maxa pyszczaków na jak najmniejszej powierzchni, zresztą polecam zajrzeć do tej galerii, przekonać się na własne oczy co w wodzie piszczy, i nie piszę tego żeby obrazić autora, ale po to żeby nie zadzierał tak nosa i trochę przyłożył się do roboty, bo póki co nazwa "...studio art" jest na wyrost, pozostawił bym tylko "nano..." Pozdrawiam
wujek napisał(a):nie sądzę żeby był to jakikolwiek test-żart, czy nabijanie postów. Patrząc na galerie "nano studio art" takie kąski jak byle jakie zdjęcie nie są jakimś wyjątkiem, np. zaglonione anubiasy, albo nawalenie na maxa pyszczaków na jak najmniejszej powierzchni, zresztą polecam zajrzeć do tej galerii, przekonać się na własne oczy co w wodzie piszczy, i nie piszę tego żeby obrazić autora, ale po to żeby nie zadzierał tak nosa i trochę przyłożył się do roboty, bo póki co nazwa "...studio art" jest na wyrost, pozostawił bym tylko "nano..." Pozdrawiam
Dokładnie tak Skoro jest partnerem roslinyakwariowe.pl powinien zachować powagę a nie odwracać kota ogonem że to był test. Takim zachowaniem ewidentnie psuje renomę forum.
msnolan napisał(a):Adam, no co Ty kilkoma hejtami się przejmujesz? .
nie przejmuje się to taka była próba czy coś tu idzie w dobrym kierunku,ale niestety znowu wyszło na NASZE Przykro mi ,że chłopaki dali się wkręcić ,ale to świadczy tylko o potwierdzeniu Naszych przypuszczeń. pozdrawiam
Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych
sprostowanie! PIOTR proszę o zamknięcie wątku ,co do powyższych postów nie ma co komentować. jeśli ktoś żle zrozumiał intencje sory. pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Totik w Akwaria· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 3228
Od dość dawna chodziło mi po głowie założenie paludarium. Jako że nie mam w tym doświadczenia, postanowiłem najpierw spróbować zrobić coś małego, prostego, żeby zobaczyć co z tego wyjdzie.
Opis:
Wym...
Prz3mEk87 w Akwaria· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2627
W myśl zasady jak sam się nie przekonasz, że można to nie będziesz wiedział i nie nabierzesz doświadczenia jednocześnie.
Popularnego od jakiegoś czasu zagramanicą akwaria prowadzone metodą(?) - no fil...
salava8 w Akwaria· Odpowiedzi: 24 · Wyświetlenia: 12643
Dawno nie używałem w swoich aranżacjach korzeni . Zatem postanowiłem, że nowy projekt będzie w stylu Mizube .
Jako podłoża zastosowałem żwirek oraz Amazonie. Zbiornik oświetlać będzie Aquael Leddy S...
Brajanero w Akwaria· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4685
Kostka 25x25x25 cm
Dekoracje ;Grey Mountain Stone
Podłoże ;Żwirek reczny
Rośliny; Cladophora (gałęzatka)
Ze zwierzątek planuje BLOOD MARY.
Zobaczyłem podobną kostkę na forum i stwierdziłem że muszę m...
lebson w Akwaria· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 5928
Witam
Projekt powstawał w głowie przez kilka miesięcy zawsze inspirowały mnie nano akwaria więc postanowiłem postawić 2 kosteczki u siebie i stworzyć idealny świat dla moich bojowników :)
Start 1-1...
kozaczy w Akwaria· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2483
Witam, dawno mnie tu nie było. Dzisiaj chciałem się wam pochwalić moją kostką, którą założyłem sobie wczoraj wieczorem. Jest to kostka 25/25 cm ze szkła opti. Długo czekała na swoją kolej. Pierwszy ra...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1021 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej