Film ok, ten sam co w temacie o testowanym podłożu. Jeżeli to ma być filmik instruktażowy to wypadałoby dodać chociażby jakieś komentarze, gdyż na filmiku jest po prostu cięcie nożycami... niby można się domyśleć ale... niestety nie każdy laik będzie wiedział które liście obciąć i dlaczego, ile liści zostawić żeby roślina bez problemów odbiła, czy obcinać te, które się najbardziej pokładają itp. itd.
Generalnie idea słuszna, chwali się, oby powstawało więcej filmików instruktażowych!
EDIT: Przepraszam najmocniej, rzeczywiście napisy były wyłączone tak jak wspomniał poniżej Pan Piotr.
Ostatnio edytowano 20 mar 2015, 11:04 przez pitee, łącznie edytowano 1 raz
chester napisał(a):Bo brudne, jakie to ma znaczenie?
Estetyczne i zmniejszają przepływ wody zwłaszcza jak kubełek jest na styk Jak się ma duży mocny filtr albo 2szt to można sobie na coś takiego pozwolić. W moim ex700 jak węże i rurki zajdą glonem przepływ spada drastycznie. Dlatego czyszczę je co tydzień.
Zanim zastosujesz się do czyjejś rady zobacz jak to wygląda w zbiorniku u osoby która Ci radzi. Unikaj porad ludzi którzy zbiornik roślinny widzieli na zdjęciu a jest tu kilku takich.
sorki oglądałem bez napisów . tez podaje ale takiego efektu niema , w jakiej formie go podajesz ze taki efekt jest . sorki za takie pytania ale dopiero od niedawna uprawiam podwodny ogród
VooDoo w Sprzątanie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 5432
Cześć!
Mam pytanie co do przycinania roślin łodygowych. Przeczytałem, że takie rośliny przycina się w międzywęźlach (rozumiem, że chodzi o odcinek między miejscami, gdzie wyrastają liście). Na obrazk...
Grzegorzm w Sprzątanie· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 7514
Cześć, mam takie wyzwanie. Zacząłem rok temu akwarium bez ryb, nie miałem czasu i słabo o nie dbałem, żyło swoim życiem, dolewałem wody.
3 miesiące temu zrobiłem restart, ale zostawiłem stary filtr,...
Statystyki
Ten temat przegląda 90 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570984
• Liczba wątków: 48800
• Użytkownicy: 36930
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej