Cześć ! Napiszcie proszę, gdzie mogę zakupić rury pcv do klejenia z których wykonujemy np. obieg sumpa? Chodzi mi o te czarne... Nie interesują mnie sklepy akwarystyczne... Dziękuję
Bigorro w Filtracja· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 2962
Witam,
zastanawiam się nad kupnem unimaxa 500. Wszyscy mówią ,że filtr jest świetny. Sprawia pozytywne wrażenie. Zdecydowałbym się na jego kupno gdyby nie jego cztery węże. Dlaczego mi się to nie podo...
Piobart w Filtracja· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2314
Jakie rurki powinny być do filtra AquaEl MiniKani 120 ? Według AquaEla wynika, że 12/16, przymierzałem takie w niebieskim markecie budowlanym, ale są za małe... kolejna wielkość to 16/20 i te są troch...
slipknot1989 w Filtracja· Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 6871
Witam. Planuję zrobić małą instalację pod akwa z rur pcv. Pytanie moje jest takie czy klej do takich rur z powszechnych marketów budowlanych po wyschnięciu jest całkowicie bezpieczny dla organizmów ży...
Bauer1000 w Filtracja· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1712
WItam
Mam problem. Jakim klejem połączyć pcy z pp??
probowalem juz z
dragonem do rur
epoksydowym dragona
nie wiem co moze trzymac na szczelnie (robie filtr)
Prosze o szybkie i w miare pe...
neo_ns w Filtracja· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1427
Z mojego akwa 112L woda do filtra idzie poprzez pudelko przelewowe zawieszone na bocznej sciance, polaczone jest ono z akwa "U" rurka wykonana z rurek PCV 40mm.
I teraz tu pytanie do Was jakiej sred...
Statystyki
Ten temat przegląda 378 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570958
• Liczba wątków: 48800
• Użytkownicy: 36926
Użytkownicy przeglądający ten dział: kamil podgorny i 377 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej