Jakie większe rybcie do 570 l. - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Jakie większe rybcie do 570 l.

Liczba wyświetleń: 898·Odpowiedzi: 2
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
morswin9 Zielona Góra
Akwa dojrzewa trzeci tydzień. Zielone wystrzeliło pięknie. Brak problemów (nie narzekam). Poza jednym małym. Chciałbym mieć kilka większych rybek, nie demolujących roślin i takich do których można dołożyć inne. Akwaria mam już sporo lat (jeszcze były kitowane) więc większość dostępnych ogólnie gatunków raczej znam ale za nic nie mogę się teraz zdecydować. Pomocy! Skalar jest piękny, paletek nie chcę (nie nadają się do roślinnych). Może jest jakiś niszowy gatunek o którym nie słyszałem? Pomóżcie.

morswin9
Ranga: Początkujący

Miasto: Zielona Góra

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
M_S
Może jakieś tęczanki? Tęczanka parkinsona, boesemana, czerwona, brzanka denisona?

M_S

morswin9 Zielona Góra
Jakie rybki sprzątające dno polecacie przy małym heńku ? Dno porośnięte heńkiem w 50% na żwirku rzecznym.

morswin9

Miasto: Zielona Góra

Powrót do Zwierzęta

Powiązane tematy

Jakie ryby do bojownika

Lejla w Zwierzęta · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 5437
Witam ,prawie dwa miesiące temu założyłam 100l akwa, pływają tam kirysy i krewetki na dniach wpuszczam bojownika i moje pytanie to jakie ryby można tu dać chce jeden gatunek małych ryb ale żeby to boj...

Jakie krewetki na start?

Albinn88 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 14464
Witam wszystkich. Postanowiłem zacząć bawić się w hodowlę krewetek i jestemw tym kompletnie zielony.Na start chciałbym jakieś w miarę łatwe w hodowli krewetki tylko właśnie nie wiem jakie.Moje pH wody...

Jakie ryby do akwarium 60l?

igor123 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3971
Jakie ryby do akwarium z brzankami ktorymi jest 6 i jedna molinezja oraz 2 kryskami chcial bym cos jescze dorzucic zeby ladnie to wygaldalo

Jakie krewetki na początek

BARYKUDA w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2404
Cześć Jakie krewetki wybrać na początek. Podobają mi się caridiny crystal red, ale nie wiem czy dam sobie z nimi radę na początku swojej przygody z krewetkami. Mam podłoże aktywne, a wodę leje z filtr...

Laik w dziedzinie krewetek, czyli jakie krewatki.

pewien_akwarysta w Zwierzęta · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 4875
Witam. Jaki rodzaj krewetek wybrać do 30l dokładniej do 31, 5 litra. Z parametrów mojej kranówy wiem że moge hodować krewetki neocaridina(przepraszam jak źle napisałam). A i jaką gruboś szkła wybrać 4...

Krewetki, jakie?

wojtekszuminski w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 5423
Witam, powiedzcie jakie krewetki nadają się do średnio twardej wody 11 kh. Szukam w Google i nie mogę znaleźć, jakie odmiany. Chcę wpuścić kilka odmian do nano akwarium. Niech się krzyżują.... Porostu...

Jakie krewetki polecacie

Szalaj w Zwierzęta · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 9089
Witam, to ze będą to krewetki neocardina to już wiem ,ale pytanie jakie konkretnie byście mi polecali? Chodzi mi najbardziej o łatwość ich rozmnażania. Moje akwaria są raczej na zwykłej wodzie. Nie ma...

Jakie krewetki na początek

tomasz gniłka w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 5064
Hej, mam prośbę o radę na nowy tylko krewetkowy baniaczek. Zestaw aquaela day night 30l z filtrem turbo mini. Woda kran pH 7,9 dH 7,6 - pełne dane w załączniku - pierwsza kolumna. Jakie podłoże? Jakie...

Jakie ślimaki do akwarium z bocją

tremblinghand71 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 5758
Dzień dobry, posiadam 30l akwarium roślinne z bocją karłowatą i odratowaną skarłowaciałą bocją wspaniałą. Chciałbym nabyć jakieś ślimaki, aby pomagały w utrzymaniu czystości szyb i podłoża. Czy są jak...

Jakie krewetki wybrać.

coolfon1988 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3533
Witam, jakie krewetki mogę trzymać na takich parametrach? Ph 6,4 z podawaniem co2, bez co2 7,2 Kh 4/5 GH 9

Statystyki

Ten temat przegląda 266 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571609
 •  Liczba wątków: 49480
 •  Użytkownicy: 36914

•  Najnowszy użytkownik: amelia_g

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 266 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.