Jakie większe rybcie do 570 l.
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Akwa dojrzewa trzeci tydzień. Zielone wystrzeliło pięknie. Brak problemów (nie narzekam). Poza jednym małym. Chciałbym mieć kilka większych rybek, nie demolujących roślin i takich do których można dołożyć inne. Akwaria mam już sporo lat (jeszcze były kitowane) więc większość dostępnych ogólnie gatunków raczej znam ale za nic nie mogę się teraz zdecydować. Pomocy! Skalar jest piękny, paletek nie chcę (nie nadają się do roślinnych). Może jest jakiś niszowy gatunek o którym nie słyszałem? Pomóżcie.
-
morswin9
●
- Ranga: Początkujący
- Miasto: Zielona Góra
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Może jakieś tęczanki? Tęczanka parkinsona, boesemana, czerwona, brzanka denisona?
-
M_S
●
Jakie rybki sprzątające dno polecacie przy małym heńku ? Dno porośnięte heńkiem w 50% na żwirku rzecznym.
-
morswin9
●
- Miasto: Zielona Góra
Powiązane tematy
Witam ,prawie dwa miesiące temu założyłam 100l akwa, pływają tam kirysy i krewetki na dniach wpuszczam bojownika i moje pytanie to jakie ryby można tu dać chce jeden gatunek małych ryb ale żeby to boj...
Witam wszystkich. Postanowiłem zacząć bawić się w hodowlę krewetek i jestemw tym kompletnie zielony.Na start chciałbym jakieś w miarę łatwe w hodowli krewetki tylko właśnie nie wiem jakie.Moje pH wody...
Jakie ryby do akwarium z brzankami ktorymi jest 6 i jedna molinezja oraz 2 kryskami chcial bym cos jescze dorzucic zeby ladnie to wygaldalo
Cześć
Jakie krewetki wybrać na początek. Podobają mi się caridiny crystal red, ale nie wiem czy dam sobie z nimi radę na początku swojej przygody z krewetkami. Mam podłoże aktywne, a wodę leje z filtr...
Witam. Jaki rodzaj krewetek wybrać do 30l dokładniej do 31, 5 litra. Z parametrów mojej kranówy wiem że moge hodować krewetki neocaridina(przepraszam jak źle napisałam). A i jaką gruboś szkła wybrać 4...
Witam, powiedzcie jakie krewetki nadają się do średnio twardej wody 11 kh. Szukam w Google i nie mogę znaleźć, jakie odmiany. Chcę wpuścić kilka odmian do nano akwarium. Niech się krzyżują.... Porostu...
Witam, to ze będą to krewetki neocardina to już wiem ,ale pytanie jakie konkretnie byście mi polecali? Chodzi mi najbardziej o łatwość ich rozmnażania. Moje akwaria są raczej na zwykłej wodzie. Nie ma...
Hej, mam prośbę o radę na nowy tylko krewetkowy baniaczek. Zestaw aquaela day night 30l z filtrem turbo mini. Woda kran pH 7,9 dH 7,6 - pełne dane w załączniku - pierwsza kolumna. Jakie podłoże? Jakie...
Dzień dobry, posiadam 30l akwarium roślinne z bocją karłowatą i odratowaną skarłowaciałą bocją wspaniałą. Chciałbym nabyć jakieś ślimaki, aby pomagały w utrzymaniu czystości szyb i podłoża. Czy są jak...
Witam, jakie krewetki mogę trzymać na takich parametrach?
Ph 6,4 z podawaniem co2, bez co2 7,2
Kh 4/5
GH 9
|
|