Myślałem, że jedynie czytanie ze zrozumieniem jest klątwą obecnych czasów, okazuje się również, że w istocie rzeczy rozumienie czegokolwiek a szczególnie zadawanych pytań może sprawić problem. Trema w studio? Familiada to najstarszy polski teleturniej ale nie przypominam sobie aż tylu przypadków w jednej serii.
Wystarczy popatrzeć na minę prowadzącego i jego arcytrafne komentarze
Zobaczcie zresztą sami:
Piękne fryzurki, białe ząbki a w głowie siano.
Co dziwne większość moich znajomych w wieku 40-60 lat nie wykazuje powyższych objawów. Nie mieli dostępu do facebooka a wyłącznie do bibliotek.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych
To gra na szybkie logiczne myślenie. Bardzo lubię to jak i 1z10ciu dla mnie rozrywka. Niektórzy uczestnicy tego teleturnieju w dobie smartfonów, niedługo będą szukać w sieci jak podetrzeć sobie tyłek. zamiast samodzielnie myśleć. Ogólnie czytałem o tym że 20% Polaków nie potrafi czytać ze zrozumieniem, dlatego w sieci nie zadaję pytań, jak przełożyć to na rady. W sieci, uważam że jest jeszcze gorzej. I nikt tego nie da rady naprawić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 920 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej