Podejście RA do forumowiczów
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
W dniu wczorajszym około 21 napisałem post w dziale: Redakcja - temat problemy z logowaniem (na czerwono napisane jest: Wsparcie techniczne (support) jest świadczone wyłącznie członkom Klubu Premium) konto premium mam jeszcze ale na pewno więcej nie wykupię. Moim problemem jest to, że wyrzuca mnie z forum i nie mogę się zalogować. Problem opisałem i wysłałem post. Dodatkowo jest problem z wysyłaniem prywatnych wiadomości, które przechodzą do wiadomości do wysłania. Odpowiedzi nie dostałem żadnej, post nie został zamieszczony a jedyna informacja jaką dostałem to, że wsparcie mogą dostać jedynie członkowie klubu premium. Jestem jeszcze członkiem tego klubu, więc o co tu chodzi??
-
maciekkr
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Kraków
Oglądasz jakieś może zboczone strony zawierająca masę wirów, pretensje wywalasz na forum. Człowieku, to do admina się zgłaszaj, a nie tu siejesz ferment. Co kogo obchodzą na forum Twoje problemy techniczne? Jak dla mnie RA pracuje ok. Jak wysłałeś PW i nikt nie odpowiada to znaczy że nie ma z kim rozmawiać. Powiało złością? Nie chciałem.
-

kprusak
●
- Ranga: Znający temat
- Miasto: Venlo
Hej, w niedzielę a szczególnie w nocy nie pracujemy - to czas dla Rodziny. Jak tylko będziemy w biurze zapoznamy się z Twoim zgłoszeniem i postaramy się Ci pomóc.
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych
-

Piotr Baszucki
●
- Ranga: roslinyakwariowe.pl
- Miasto: Nowa Ruda
- Wspieram stronę kontem Premium
-
Akwaria
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
kprusak napisał(a):Oglądasz jakieś może zboczone strony zawierająca masę wirów, pretensje wywalasz na forum. Człowieku, to do admina się zgłaszaj, a nie tu siejesz ferment. Co kogo obchodzą na forum Twoje problemy techniczne? Jak dla mnie RA pracuje ok. Jak wysłałeś PW i nikt nie odpowiada to znaczy że nie ma z kim rozmawiać. Powiało złością? Nie chciałem.
Oceniasz ludzi na podstawie własnych zachowań? Pisałem w dziale, który do tego służy. W nosie mam twoje wywody.
-
maciekkr
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Kraków
Na 32 tysięcy userów tylko TY masz taki problem. hehe
-

kprusak
●
- Ranga: Znający temat
- Miasto: Venlo
Powiązane tematy
1.Akwarium 100x50x50
2.Oświetlenie 4x39W , każdą z osobno mogę świecić
3.Filtr ultramax 2000 , wkłady gąbki ceramika x2 i lawa wulkaniczna X1
4.Podłoże : Z tyłu podniesienie lawa wulkaniczną , na to ...
Drugie podejście powrotu do akwarystyka;).
Podłoże: Ada Amazonia - część została z poprzedniej "aranzacji" przykryta świeżą warstwą.
Oświetlenie: 2x aquael leddy - plant + sun.
Dekoracja: ka...
Witam państwa chciałbym zaprezentować swój zbiornik, jest to moje 2 podejście do tematu z 240l 1 akwarium niestety zakończyło swój żywot pierw rozszczelnione szyby później reanimacja 2 lata i przegran...
Witam. Chce zaprezentowac moje nastepne podejscie do akwarium roslinnego.
Tym razem jest to zbiornik na ziemi ogrodowej.
Zaznaczam ze jestem amatorem :)
Dane zbiornika:
Wymiary akwarium: 60x30x30c...
Witam wszystkich.
Moje kolejne podejście do roślinnego :)
Zacznę od tego że pierwsze podejście zakończyło się krasnalami i odejściem od roślinnego na rzecz malawi:)
W tej chwili używam ADY Amazoni w...
Cześć,
Przez ostatnie 2-3 lata plagi glonów i sinic prawie skutecznie zniechęciły mnie do dalszej zabawy w akwarystykę. W końcu stwierdziłem, że szkoda kasy i nerwów na kolejne restarty i pora na jak...
Start: 15.05.2016
Akwarium 205 l, netto 160 l.
Wymiary 120 cm długość, 50 cm wysokość, 30-40 cm szerokość (profil)
Oświetlenie: 2x54 W przez 10 h + 2x54 W przez 2 h. Sylvania Grolux i Philips Master 9...
Małe akwarium: 30x16x20cm. Kilka kamyków, żwirek, ADA amazonia II jako podłoże i rośliny z przycinki. Oświetlane 9w lampką ledową. Taka oto ozdoba gościła na moim biurku przez ostatnie 150 dni. Krótki...
Witam,
jak w temacie, restart na starym podłożu.
Próba nr 2. Po ciągłej walce z nitkami (watą) i krasnymi, i dodatkowo kiepską aranżacją, postanowiłem pousuwać co poniszczone, a co się jeszcze nadaw...
Witam
TO mój pierwszy post na forum i jeśli piszę go w zły dziale to przepraszam ,ale do rzeczy.
W najbliższym czasie będę robił restart 112L jako że znudziły mi się wszelkiego rodzaju korzenie i dre...
|
|